ALMN

Mijn ervaringen met ALMN zijn goed. Wanneer er vragen zijn of als iets niet duidelijk is wordt daar snel en accuraat op gereageerd. Doordat het een kleinere Leasemaatschappij is, wordt je nog echt... Mijn ervaringen met ALMN zijn goed. Wanneer er vragen zijn of als iets niet duidelijk is wordt daar snel en accuraat op gereageerd. Doordat het een kleinere Leasemaatschappij is, wordt je nog echt als klant behandeld en heerst er altijd een prettige en informele sfeer.
Volgend jaar ga ik de 5e zakelijke auto rijden van ALMN, dus ik heb de nodige ervaring.

Altijd goed geholpen, medewerkers zijn goed bereikbaar en willen zaken oplossen voor de leaserijder.

Vriendelijk en correct

Vooralsnog prima ervaring. Weinig rechtstreeks mee van doen gehad maar correct in de communicatie en prima voorwaarden

Bevalt eigenlijk wel goed , er is ook niks bijzonders voorgevallen en onderhoud wordt goed gedaan door de dealer.

1 x contact gehad voor vervanging van een autoruit. Goed doorverwezen, autoruit werd snel en professioneel vervangen.

Mijn Ervaring met ALMN is prima

Goede ervaring met aanmelden. Op vragen werd snel antwoord gegeven of werd er zelfs telefonisch contact opgenomen. Verder heb ik in het afgelopen jaar niet veel contact gehad

Prima methode om zorgeloos auto te rijden. Duidelijke administratie en de afhandeling gaat automatisch en correct.