7.9 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox80% beveelt EnergyFlip aan!

Sabine

SterSterLege sterLege sterLege ster

Net een update gedaan. Dat is absoluut geen verbetering. De historische overzichten kun je alleen nog maar van 1 dag/maand/jaar per scherm zien. Zo heb je veel minder overzicht. Hoop dat dat hersteld wordt

Ries

Top geholpen door de specialisten van Aurum.

Mr brown

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik was altijd erg tevreden met de details bij verbruik en kosten. Met de laaste update heb je alleen maar grafieken en geen dagelijks wekelijks en maandelijkse cijfers met verbruik en kosten. En ik kan de taal niet veranderen! Geef ons de oude layout en details terug. De app is zo goed als waardeloos nu.

Pieter H. Peele

SterSterSterSterLege ster

Gister,14 dec. de update op mijn mobiel ( Galaxy A6 ) ontvangen met daarna de foutmelding dat er geen internetverbinding was. Ook kwam het Aurumnetwerk niet in beeld. Na alles diverse malen gereset te hebben (mobiel, modem Experia V10 en de Aurum gateway ) werkte het systeem plotseling weer. Het ging dus niet vanzelf. Aangaande de nieuwe App heb ik wat aanbevelingen: De schaling van het beeldscherm s.v.p. aanpassen zodat alles in direct zichtbaar is. De weergave in de grafiek op het " nu " scherm loopt maar tot 8kW. Beter zou zijn dit te verhogen tot 12kW. Mijn momentane elektraverbruik b.v. is max. 11.3kW. ( 2000 liter waterbuffer verwarming), staat wel zo netjes. Voor het scherm " dag " geldt hetzelfde. Probeer alles in één beeld te schalen, i.p.v. te moeten scrollen. Ook ontbreekt in de grafiek op de y-as de kWh vermelding. De grafieken op de nieuwe app zijn kleiner dan bij de vorige versie, dit is toch lastiger te zien als je geen " jonge " ogen hebt. Als er ruimte is, de grafieken s.v.p. toch wat groter maken Verder alles prima, ga zo verder!

Antwoord EnergyFlip

Bedankt voor je positieve review en waardevolle feedback! We nemen je opmerkingen over de schaal, grafiekgrootte en zichtbaarheid zeker mee bij de verdere ontwikkeling van EnergyFlip. Fijn dat alles weer werkt na de reset – de update zelf heeft geen invloed op de verbinding. Blijf vooral je feedback delen, dat waarderen we enorm!

Bert de Bruin

Gisteren, 9 december 2024, update ontvangen: wat een geweldige update!!! Alle details met betrekking tot verbruiken, opbrengsten zonnepanelen et cetera tot in detail goed in beeld!!! Tevredenheid alleen maar toegenomen. DANK!

Jos

Had problemen met nieuwe energieflip opgebeld binnen 5 minuten opgelost goede service

J. Kluin

SterSterSterSterLege ster

Sinds jaren een zeer tevreden gebruiker. Echter na installatie van de laatste versie van de app zijn de historische overzichten op 1 scherm verdwenen, erg jammer. Niet elke vernieuwing is een verbetering!

Henk Alberts

Had sinds 7 oktober geen data meer. Niet van elektriciteit en niet van gas? Prima opgelost door EnergyFlip.

Hub Dautzenberg

Sinds november 2022 de energyflip. Zeer tevreden. Sinds vanmorgen 100924 krijg ik ineens een meetstoring. Er is niks veranderd in ons huis. Hoe kan ik dit oplossen?

Antwoord EnergyFlip

Leuk om te lezen dat je tevreden bent met EnergyFlip. Je EnergyFlip is vanochtend ongeveer een uur niet verbonden geweest met het internet, hierdoor kreeg je even geen metingen binnen. Deze storing heeft zichzelf opgelost en de metingen komen weer netjes binnen.

Ruud

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De installatie was moeilijk. Maar zomaar uit het niets werkte het ineens. Daarna nog een 2-3 keer meetfouten. Restart hielp tot nu toe. Nu ineens om 8.00 vanochtend weer meetfout. Niet gewijzigd en alle wifi bekabeling van internetprovider gecheckd. Alles werkt daar goed behalve de wifi verbinding van de energy flip. Via 4G kan ik bij energy flip maar via wifi niet. Kan niet anders concluderen dat dit apparaat instabiel is.

Antwoord EnergyFlip

Beste Ruud, Jammer om te horen dat je problemen ervaart met het in beeld krijgen van de metingen. We hebben de connectie van je gateway bekeken. Hier zijn geen problemen in te zien sinds februari van dit jaar. Of je je telefoon via 4/5G of Wi-Fi verbind, heeft geen effect op de werking van de gateway. Deze werkt altijd via Wi-Fi en staat los van de verbinding op je telefoon. Als er via 4/5G geen problemen zijn en via Wi-Fi wel, is de kans groot dat het aan de Wi-Fi verbinding zelf of die van de telefoon ligt. Laat het weten als we je kunnen helpen. Groeten, Team EnergyFlip

Rob

Na de plaatsing van een nieuwe slimme meter was er een meetfout die maar niet verdween. Een mailtje naar de service was voldoende om de meter weer zijn werk te laten doen.

Ruud Hengeveld

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb de uitbreiding voor de zonnepanelen maar weet totaal niet hoe dit aangesloten moet worden elektricien snapt er ook niks van is er iemand dit dit voor ons kan doen / oplossen

Antwoord EnergyFlip

Beste Ruud, Jammer dat het niet lukt om de uitbreiding aan te sluiten. Op basis dan de documentatie die bij de kWh-meter geleverd wordt, moet een elektricien de installatie kunnen uitvoeren. Mocht hier hulp bij nodig zijn, dan kan je ons natuurlijk mailen op service@energyflip.com. Eventueel kunnen we dan ook een belafspraak maken. Groeten, team EnergyFlip

Fred

SterSterSterSterLege ster

Mijn kastje werkte niet, de lampjes gingen niet eens branden. Na 1 mail werd er gelijk een nieuwe kabel opgestuurd en nu werk het wel!

Bruijn

Top service. Ik kreeg geen metingen door en kreeg het zelf niet opgelost, mail gestuurd en binnen 15 minuten mail terug dat het probleem was opgelost. Al jaren tevreden gebruik van de energy flip

Stefan

We gebruiken "Energy Flip" al jaren en zijn er super blij mee. Begonnen zijn we met een analoge gas- en elektriciteitsmeter en dat werkte perfect. Ook de app wordt regelmatig geüpdatet en laat verder geen wensen over. Overzichtelijk, duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Ook hebben we twee keer contact gehad met de support. Super vriendelijk geholpen, heel bekwaam en super snelle service. Echt top. Inmiddels hebben we een slimme meter en ook hier kunnen we dan heel makkelijk verder gebruikmaken van de app die we al jaren gewend zijn. Verder ook een super groot voordeel: Als je naar een andere provider stapt, blijft de geschiedenis van verbruik en kosten uit het verleden zichtbaar. Kortom Energy Flip is een echte aanrader.

EnergyFlip verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EnergyFlip heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 oktober 2021

EnergyFlip

Maak je energieverbruik inzichtelijk Energieverbruik en teruglevering van je zonnepanelen track je heel gemakkelijk en nauwkeurig met EnergyFlip. De meestgebruikte onafhankelijke verbruiksmanager van Nederland. EnergyFlip werkt probleemloos met elk type meter.

De Corridor 14H

3621 ZB Breukelen

Sabine

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ries

Top geholpen door de specialisten van Aurum.

Mr brown

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster