Voor mij was onduidelijk dat de app Huisbaasje niet meer werkte als die opnieuw geïnstalleerd moest worden na mijn verhuizing. Toen dat duidelijk was na contact met de servicedesk bleek de...Voor mij was onduidelijk dat de app Huisbaasje niet meer werkte als die opnieuw geïnstalleerd moest worden na mijn verhuizing. Toen dat duidelijk was na contact met de servicedesk bleek de installatie van de app Energieflip eenvoudig. De app is aan te bevelen omdat ze veel meer info geeft dan de maandelijkse energierapportage van mijn provider.
Gerrie Cialdella
Geeft een goed i nzicht in je energieverbruik!
Ronny Bakker
Een fijne gadget die je een goed inzicht geeft in je verbruik! Ook is de ondersteuning erg vlot en duidelijk!
Frans Nelissen
EnergyFlip maakt mij elke dag zeer bewust van mijn energieverbruik. Het helpt enorm om dat verbruik terug te dringen en onder controle te houden. Daarnaast is de service fantastisch. Mijn vraag om...EnergyFlip maakt mij elke dag zeer bewust van mijn energieverbruik. Het helpt enorm om dat verbruik terug te dringen en onder controle te houden. Daarnaast is de service fantastisch. Mijn vraag om een aansluitschema bekabeling voor mijn KwH meter aan de EnegryFlip router werd beantwoord met het opsturen van een kant en klaar kabeltje! Perfecte service! Hartelijk dank!
Zweekhorst Reinder
Als je echt wil besparen is de EnergyFlip een absolute aanrader. De app maakt je heel bewust wat je doet en motiveert heel sterk. Overigens zonder in de kou te zitten.
Peter Kerkhoven
Heel leerzaam en geweldige app
Bram
Prima te gebruiken snelle installatie duidelijke app. zou graag nog splitsing zien in verbruik van de diverse apparaten.
Dineke
Duidelijk inzicht in je verbruik en teruglevering. Fijn geholpen bij de installatie.
MvT
De service van Urum is meer dan uitstekende. Men doet er echt alles aan om je te helpen bij problemen. De EnergyFlip werkt uitstekende. Alle lof. Ik be eel dit bedrijf en apparaat van harte aan
Sezer Danisik
Nadat ik EnergyFlip had aangeschaft was ik verbaasd hoe snel alles te instaleren was en het daadwerkelijke werking. Het loont om het te halen. Binnen 1 jaar heb je al je kosten eruit i.v.m....Nadat ik EnergyFlip had aangeschaft was ik verbaasd hoe snel alles te instaleren was en het daadwerkelijke werking. Het loont om het te halen. Binnen 1 jaar heb je al je kosten eruit i.v.m. doelbewuster letten op alle handelingen thuis.