Muriël Snoeren

Goede site, onduidelijkheden en langzame bezorging

goede en duidelijke site.

evert jan de jong

Adekwaat in bestel en levering

adekwaat in bestel en levering

Rijksen

Snelle service

Prima service, goed verpakt

L. Hieftje

2 XXL wensballonnen besteld en zeer snel geleverd!

Snelle levering.

Hovenga

Top, snelle levering!

Kim Verkolf

Helaas waren de ballonnen geen succes op onze bruiloft. Van de 50 gingen er 10 de lucht in. Wij hebben dit niet eerder meegemaakt met wensballonnen. Daarnaast zaten er 2 verpulverde ballonnen in de... Helaas waren de ballonnen geen succes op onze bruiloft. Van de 50 gingen er 10 de lucht in. Wij hebben dit niet eerder meegemaakt met wensballonnen. Daarnaast zaten er 2 verpulverde ballonnen in de doos, dus dat maakte het aantal op 48 ipv de bestelde 50 stuks. Heel erg jammer vonden wij dit. De afsluiting viel daarom erg tegen. Groet Kim Verkolf

Reactie XXLWensballon.nl:

We hebben contact gehad met deze klant, en wat blijkt de wensballonnen zijn op het strand opgelaten en met waarschijnlijk te veel wind waardoor ze inderdaad mooi stijgen maar zodra ze boven de luwte... We hebben contact gehad met deze klant, en wat blijkt de wensballonnen zijn op het strand opgelaten en met waarschijnlijk te veel wind waardoor ze inderdaad mooi stijgen maar zodra ze boven de luwte van de duinlijn komen door de harde wind naar beneden gebruikt worden. (daarom mag de wensballon ook niet met harde wind opgelaten worden omdat hij dan niet voldoende hoogte kan maken)
De verpulverde wensballonnen zouden verbrande wensballonnen zijn teruggegeven door 2 gasten , nu hebben we al 10 000den ballonnen door onze handen zien gaan maar nog nooit is er zoiets aangetroffen . En in deze doos van 50 stuks zouden er dan 2 zitten. Kortom het hele verhaal is flink overtrokken, en heeft er alle schijn van dat het hier gaat om het niet opvolgen van de gebruiksinstructie
We hebben nog geprobeerd om deze klacht naar tevredenheid af te handelen, zo zouden we een filmpje ontvangen van het oplaten van de wensballonnen etc maar hierop nooit meer iets ontvangen.

N.H Pierhagen

Super snelle bezorging

Erg overzichtelijk,makkelijk te betalen,snelle levering.

MMGA

Bestelling van 25 balonnen voor bruiloft

Bestelling van 25 balonnen voor bruiloft

Davy Jeunen

Ik heb mini candle bags besteld. Vrijdag besteld, maandag in huis.

Super snelle levering en je krijgt wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden.

Yvette Aben

Geen toevoeging