Levering duurde lang en enkele contacten waren nog eens onvriendelijk in de mail. uiteindelijk bleek men het product in de voorraad gelegd te hebben.
J. v. Erp
Prima aankoop gedaan. Atikel werd na 2 dagen al bezorgd. Uitstekende service!
Lubbertsen
Komen afspraken goed na
Petra
Een inductie kookplaat besteld, toen deze niet op voorraad was keurig een email gehad of ik de bestelling nog door wilde laten gaan of geld terug te laten storten. We hebben gezegd dat we nog wel...Een inductie kookplaat besteld, toen deze niet op voorraad was keurig een email gehad of ik de bestelling nog door wilde laten gaan of geld terug te laten storten. We hebben gezegd dat we nog wel even konden wachten, en twee weken later werd het bezorgd.
Keurige offerte fijn dat je de tijd krijg van bezorgen en ontzettend vriendelijke bezorger die erg netjes de wasmachine en droger heeft geplaatst
Dekoninck
Combimagnetron geleverd en aangesloten zoals afgesproken. Verpakkingsmateriaal en oude oven meegenomen. Top. Levering duurde lang maar lag aan de leverancier elke maand een update gekregen van de...Combimagnetron geleverd en aangesloten zoals afgesproken. Verpakkingsmateriaal en oude oven meegenomen. Top. Levering duurde lang maar lag aan de leverancier elke maand een update gekregen van de verwachte leverdatum. Bij een volgende aankoop komen we zeker terug.