Reviews

8.1 / 10
1596 beoordelingen
Schrijf beoordeling

82% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.2/10
Info over verloop order
8/10
Snelheid levering
8.2/10
Bestelgemak
8.6/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8/10

1596 Reviews

Anita van den Biggelaar

1/10

Na een maand wachten nog geen hoesje ontvangen. Ik krijg ook geen reactie op mijn mail.

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Graag leveren als je betaald hebt of geld retour


Ben

2/10

Telefoonhoesje besteld en betaald, niets ontvangen

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Graag een reactie op mijn e-mail of mijn geld terug


Marcel

1/10

Deze lui zijn oplichters, trap er niet in.
zou mn hoesje binnen 6 dagen thuiskrijgen, niet dus. na 3 weken niks. reagerem ook niet op mail, telefoon hebben ze ook niet. ik heb een fraudemelding...
Deze lui zijn oplichters, trap er niet in.
zou mn hoesje binnen 6 dagen thuiskrijgen, niet dus. na 3 weken niks. reagerem ook niet op mail, telefoon hebben ze ook niet. ik heb een fraudemelding gedaan bij fraudehelpdesk.nl
het erge is dat de KvK er blijkbaar niks aan kan doen.

tuig dus. hieronder gegevens zoals ze bij de KvK staan ingeschreven

Telefoonhoesjestore.nl is onderdeel van Blue Stripes
Online verkoop van onder andere telefoon accessoires, electronica, huishoudelijke en andere consumenten artikelen
• KVK-nummer: 57637822
• Eenmanszaak
• Hoofdvestiging
• Vestigingsnummer: 000027060497
• Randenborgweg 26, 6118GE Nieuwstadt
Handelsnamen:
• Blue Stripes
• Telefoonhoesjestore.nl
• Knallerdeals
• Smartphonehoesjeshop.nl
• Smartphonehoesjeshop.be

Sterke punten

oplichters

Verbeterpunten of tips

dit zijn oplichters


Ellen

1/10

Betrouwbaar? Denk van niet

Sterke punten

Tja het ziet er leuk uit op de website

Verbeterpunten of tips

Maar of je t krijgt??? Ik wacht nu 3 1/2 week. Het zou binnen 3 weken binnen zijn.


PDL

1/10

Het zijn oplichters! Ik dacht dat ik er nooit in zou trappen, maar eens moet de eerste keer zijn. Ik bestelde een telefoonhoesje voor mijn Galaxy A54 5G en heb deze via de website betaald. Stom,... Het zijn oplichters! Ik dacht dat ik er nooit in zou trappen, maar eens moet de eerste keer zijn. Ik bestelde een telefoonhoesje voor mijn Galaxy A54 5G en heb deze via de website betaald. Stom, stom, stom!
Achteraf zag ik pas dat het naar een Duits bankrek. ging. Vrij snel daarna kreeg ik 3 e-mails. Eentje dat ik betaald had, eentje dat het geld ontvangen was en de laatste dat mijn bestelde hoesje niet op voorraad was. Toen ging er bij mij pas een belletje rinkelen.
Walgelijke lui, dat ze zo de mensen oplichten!
Bij dit bedrijf NIETS bestellen!! Je kan naar je hoesje en je geld fluiten!
OPLICHTERS!!!

Sterke punten

Oplichten!

Verbeterpunten of tips

Stoppen met oplichten!


Woedende klant

2/10

Hoesje besteld en na 2 weken niks ontvangen. Toen aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren. Dan excuses krijgen voor de vertraging. Na een week over en weer mailen, 3x aangeven het hoesje niet... Hoesje besteld en na 2 weken niks ontvangen. Toen aangegeven dat ik de bestelling wil annuleren. Dan excuses krijgen voor de vertraging. Na een week over en weer mailen, 3x aangeven het hoesje niet meer te willen ontvangen en ligt vandaag dat k.t ding in de brievenbus zonder afzender. 😡Help! Ik wil geen hoesje maar mijn geld terug. Dat snappen ze niet. Dus pas op om iets te bestellen.

Sterke punten

0

Verbeterpunten of tips

Luisteren naar een klant en mails goed lezen!


Toos

8/10

Correcte behandeling als je een vraag hebt als de levering uitblijft

Sterke punten

Reageert snel als je besteld hebt

Verbeterpunten of tips

Geen reactie als je een algemene vraag stel


Naide

1/10

Dat zijn oplichters
Dit zijn oplichters ik wacht op mijn bestelling vanaf 24/8/23 tot vandaag 29/9/23 niks ontvangen.
Triestig zo een stelletje oplichters die rijk worden met het geld van...
Dat zijn oplichters
Dit zijn oplichters ik wacht op mijn bestelling vanaf 24/8/23 tot vandaag 29/9/23 niks ontvangen.
Triestig zo een stelletje oplichters die rijk worden met het geld van mensen met goede bedoelingen.😡😡🤬

Datum van ervaring: 29 septembe

Sterke punten

0

Verbeterpunten of tips

0


Jules

10/10

Tevreden met onze aankoop. Men toont vakmanschap en aandacht voor de klant.

Sterke punten

Kennis, kunde en kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Moesten een dagje langer wachten maar.geen probleem na duidelijke commimicatie.


Jamie

10/10

Dik tevreden. Levertijd was ongeveer 4 dagen. Prettige manier van zaken doen.

Sterke punten

Communicatie

Verbeterpunten of tips

Mag wellicht iets sneller qua levering