Aanschaf refurbished Iphone

Beste klant,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je refurbished iPhone. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je nieuwe toestel!

Chelsea

Super goed snelle levering!

Beste Chelsea,
Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Beste Chelsea,
Klantenservice TG

Ik heb een niet correct werkende GSM ontvangen (speaker stuk). De communicatie en afhandeling van het probleem loopt wel goed.

Khudhair Shaymaa

Als ik minder dan 1 ster kan geven zoude ik dit maar doen. De slechte aankoop van mijn leven! Refurbished iphone 12 plus gekocht om 21/4 kocht voor 579€ en toch werkte die niet. Om ter 2 minuten... Als ik minder dan 1 ster kan geven zoude ik dit maar doen. De slechte aankoop van mijn leven! Refurbished iphone 12 plus gekocht om 21/4 kocht voor 579€ en toch werkte die niet. Om ter 2 minuten valt de gsm uit ook als het 100%opgeladen is. Dus duidelijk een technische probleem! Ik had een retour melding gedaan en heb de iphone terug verzonden voor 18€ extra verzndkosten. Ze beweerden dat het niet een technische probleem is, maar een valstoot, en ik moest 90€ extra betalen voor 'reparties' terwijl er geen enkele kras op de scherm bevond. Na een week hebben ze het teruggestuurd, maar werkte het weer niet! Na 3 maanden wachten en 37 verstuurde emails kreeg ik eindelijk een matig werkend gsm. Schandalig.

Prima service snel en goed.

Beste klant,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en goede service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

awet debesay

Het was simple, ik zag een telefoon die ik vond goed was for mij. ik kocht hem zonder problem. dus overal ervaring was heel goed.

Beste Anwet,
Beste Anwet,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de telefoon hebt gevonden die bij je past en dat je ervaring zo goed was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! 😊

Gina Michele

Het is allemaal goed gekomen.

Beste Gina,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is gekomen. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we graag voor je klaar 😊
Beste Gina,

Jantine de Vries

Prima bedrijf!

Beste Jantine,
Beste Jantine,
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.
Klantenservice TG

Ik had een Iphone 14 aangeschaft hier. Ik kreeg alleen mn bestelling pas 1,5 maand later. Na 2 weken gewacht te hebben heb ik al gebeld naar het bedrijf, maar op het moment dat ik aan de beurt was... Ik had een Iphone 14 aangeschaft hier. Ik kreeg alleen mn bestelling pas 1,5 maand later. Na 2 weken gewacht te hebben heb ik al gebeld naar het bedrijf, maar op het moment dat ik aan de beurt was (het was heel druk) stond er dat ze gingen sluiten terwijl het een uur voor sluitingstijd was. Verder een mailtje gestuurd waar ze binnen 48 uur op zouden reageren.. dit is niet gebeurd. Ze hebben zelfs nooit gereageerd op mijn mailtje. Service vond ik niet zo goed, maar ik kreeg na 1,5 maand wel mijn telefoon binnen en die voordeed aan mijn bestellingseisen.

Claire

Uitstekend

Beste Claire,
Beste Claire,
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor u klaar.