Johan
- Sterke punten
- Ze doen wat ze beloven
- Verbeterpunten of tips
- Geen, lekker doorgaan
- Product of service:
- Inzethaard
Top bedrijf, klantvriendelijkheid en service staan op de eerste plaats
Laagdrempelig, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Wij hebben de spullen bij het bedrijf besteld en opgehaald .
We zijn zeer tevreden met de kachel. De problemen die ontstonden zijn snel opgepakt en opgelost. Erg fijn!
Erg vriendelijke deskundige
Wij hebben niet via internet besteld of gekeken, we zijn naar de winkel gereden, ergens in augustus ( Onze over all ervaring was een 10 vandaar die sterren ook bij website) Het was prachtig weer en toch brandden enkele kachels buiten en binnen dat gaf een welkom gevoel en idee van hoe het brandt! Zeer goed, geduldig meedenkend en gezellig geholpen door Marcel en een jonge telg voorzag ons enthousiast van koffie, thee en twee koekjes;) het was onze eerste kachel en het meedenken/ knowhow gaf ons een zeker gevoel om de keuze te maken. De kachel blijkt ook top voor onze woning, we zijn er erg blij mee!! (Enne..lekkerder warmte bestaat toch niet?!) Bij het betalen was ik wat in de bonen maar de dame achter de kassa was heel vriendelijk en geduldig. De levering werd via mail keurig bijgehouden en kwam op tijd met eveneens een keurige chauffeur die de pallet manoeuvreerde tot aan de achterdeur. Ik had laatst de kamer vol visite en na complimenten over onze kachel bleken twee mensen ook goede ervaringen te hebben bij t Stokertje! ( Een had een kachel gekocht en ander stookcursus naar tevredenheid) Top bedrijf, ouderwetse klantvriendelijkheid en knowhow. Warme groet terug!
Vriendelijk deskundig personeel. Wij kochten een haard die thuis niet goed paste. Omruilen was geen enkel probleem.
Prachtige zaak en kundige medewerkers
Fijne en sfeervol ingerichte winkel met ruime keuze in kachels en haarden.
We werden goed omtvangen en daarna gelijk effe op zoek naar een kachel....vrij snel waren wij er uit en dit is al dag 2 dat ewe van de warmte kunnen genieten.
Vriendelijke behandeling
Sfeerkachel gekocht met week levertijd. Zou zelf ophalen, eerst gebeld, bleek dat artikel niet besteld was. Oeps. Daarna wel goed gegaan. Met de electrische sfeerkachel heel tevreden. Staat erg leuk en verwarmt indien nodig ook prima.
Goed advies
Vriendelijk personeel en snelle levering...
Zeer goede communicatie.
Slechte communicatie
't Stokertje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Stokertje heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg vriendelijke deskundige
Prachtige zaak en kundige medewerkers
Fijne en sfeervol ingerichte winkel met ruime keuze in kachels en haarden.
Vriendelijke behandeling
Goed advies
Vriendelijk personeel en snelle levering...
Zeer goede communicatie.
Slechte communicatie