Andrea
- Product of service:
- Spinalis Spider
99% beveelt Spinalis ergonomische stoelen aan!
99% beveelt Spinalis ergonomische stoelen aan!
fijne, comfortabele en functione stoel
even wennen maar al snel heel tevreden
Geweldige stoel waar je ontspannen en toch in een goede zithouding op blijft zitten
Zeer tevreden!
Duidelijke informatie, snelle levering, na een paar dagen al in huis. En de stoel zit echt super fijn! Ben er heel erg blij mee.
heel fijn geholpen en prima stoel
Heel goed, ik mocht zelfs de stoel 2 weken op proef.
Hele fijne ergonomische stoel voor het uitoefenen van het nagelvak.
Aanvankelijk was ik sceptisch, maar de stoel werkt goed tegen de lage rugklachten; je houdt je rug er eigenlijk de hele werkdag mee in beweging. De rugklachten zijn sterk verminderd!
zeer goed
Erg prettige service! Spinalis is goed bereikbaar en communiceert duidelijk. Verder ben ik erg blij met mijn stoel. Met flinke rugklachten is het echt een verademing om fatsoenlijk te kunnen zitten tijdens mijn kantoorwerk. Een zeer tevreden klant hier!
perfect
Spinalis ergonomische stoelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spinalis ergonomische stoelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Spinalis ergonomische stoelen
Meidoornkade 22
3992 AE Houten
fijne, comfortabele en functione stoel
even wennen maar al snel heel tevreden
Zeer tevreden!
heel fijn geholpen en prima stoel
Heel goed, ik mocht zelfs de stoel 2 weken op proef.
Hele fijne ergonomische stoel voor het uitoefenen van het nagelvak.
zeer goed
perfect