Reviews

9.5 / 10
2399 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

2399 Reviews

Quik

10/10

Ik ben erg tevreden over de service en over de producten. Ik heb inmiddels al een paar keer vlees besteld en het vlees is smaakvol en mooi van kleur. Ik heb al van alles gekocht en blijf het zeker... Ik ben erg tevreden over de service en over de producten. Ik heb inmiddels al een paar keer vlees besteld en het vlees is smaakvol en mooi van kleur. Ik heb al van alles gekocht en blijf het zeker bestellen bij jullie.

Sterke punten

Echt vers vlees. Betaalbaar. Prijs kwaliteit is super. En een handig kookboekje kreeg ik de eerste keer erbij.
Vaak mooie aanbiedingen. Je hoeft nooit de volle mep te betalen als je een beetje...
Echt vers vlees. Betaalbaar. Prijs kwaliteit is super. En een handig kookboekje kreeg ik de eerste keer erbij.
Vaak mooie aanbiedingen. Je hoeft nooit de volle mep te betalen als je een beetje oplet.

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk geen idee. Alleen dat je elke keer weer naar boven moet scrollen als je een losse bestelling plaatst. Voor Elke categorie moet je weer naar boven scrollen om naar een andere categorie te... Eigenlijk geen idee. Alleen dat je elke keer weer naar boven moet scrollen als je een losse bestelling plaatst. Voor Elke categorie moet je weer naar boven scrollen om naar een andere categorie te gaan

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Makkelijk genoeg


Cuppen

10/10

Superrrr

Sterke punten

Eigenlijk alles.meteen antwoord,goede service,netjes verpakt.

Verbeterpunten of tips

Een Tip,niets veranderen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker!!!


Berber de Haan

10/10

Beloften worden goed nagekomen. Vlees van fantastische kwaliteit, mooi geportioneerd en verpakt.

Sterke punten

kwaliteit en communicatie

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel goed


C.m. Speelman

8/10

Goed

Sterke punten

Pakket keuze en artikel keuze

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Wilma Veldman

10/10

Prima vlees, goede kwaliteit, heerlijk. Fijn dat het ook in kleine porties leverbaar is.

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Neeskens

9/10

Lekker vlees, waarvan je weet, dat het van een dier komt, waarmee op een dierwaardige manier is omgegaan.

Sterke punten

goede verpakking en koeling tijdens het vervoer. Extra wensen (zoals evt. verdelen van grote stukken vlees in plakken) worden gehonoreerd.

Verbeterpunten of tips

hopelijk blijven de prijzen constant, want aan de kwaliteit hangt wel een prijskaartje dat lang niet voor iedereen haalbaar is.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!


Swen

10/10

Helemaal tevreden

Sterke punten

Het product dat u leverd

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ciska

10/10

Het smaakt echt als vlees zoals het in de jaren 80 smaakte! Genieten!

Sterke punten

Vers, mals, goede smaak, lang houdbaar en het maakt bewuster in omgaan met dier & vlees.

Verbeterpunten of tips

Nee, ik ben enthousiast!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Linda van Duijn

10/10

Heel goed netjes geleverd en goed verpakt

Sterke punten

Je kan het per 2 porties laten verpakken

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel makkelijk


Henk

10/10

Positief

Sterke punten

Een verantwoord stuk vlees op tafel.

Verbeterpunten of tips

Iets minder mails met aanbiedingen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Best wel.