Reviews

9.5 / 10
1877 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

1877 Reviews

Tom van Steensel sr

8/10

Goede telefonische voorlichting producten en werkwijze over"samen een koe kopen" Heb medio jl december voor bijna 2 maanden vlees bij u gekocht!! . Dus binnenkort gaan we weer bestellen.

Sterke punten

telefonisch contact/info

Verbeterpunten of tips

Meerdere bezorgdagen; en ook kleine bestellingen incl bestelkosten mogelijk laten zijn

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Fileelapjes blijven na het bakken taai Dit ondanks voorbereidingen voor mals vlees!


de Beer

8/10

Zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging.
Goed verpakt met duidelijke etiketten.

Sterke punten

Super kwaliteit vlees

Verbeterpunten of tips

Ga zo door, we zijn zeer tevreden!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ph. Kieviet

7/10

Prima

Sterke punten

duidelijkheid

Verbeterpunten of tips

contact met koeriers bedrijf is niet helemaal duidelijk.
kreeg bericht dat de levering een dag later zou worden. nog diezelfde avond werd het bezorgd.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

prima

Reactie Samen een koe kopen:

Dank voor uw beoordeling. Graag zou ik willen reageren op twee punten:
1. de samenstelling van het vlees pakket kan door ons zijn bepaald, maar er bestaat ook de mogelijkheid om de samenstelling...
Dank voor uw beoordeling. Graag zou ik willen reageren op twee punten:
1. de samenstelling van het vlees pakket kan door ons zijn bepaald, maar er bestaat ook de mogelijkheid om de samenstelling van uw vleespakket geheel zelf te bepalen. Zowel kwa vleessoorten als wel van de gewichten per stukje vlees en de hoeveelheden waarin ze vaccuum verpakt moeten worden. Misschien een idee voor een volgende keer.
2. Mocht er om een of andere reden geen levering plaatsvinden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en zal er een nalevering plaatsvinden. In de tussenliggende periode staat het vleespakket in een koelhuis waardoor de kwaliteit is gegarandeerd. Maar bij vragen zijn wij altijd bereikbaar :)
Vriendelijke groet Kirsten Marsman


Monica

9/10

Love the meat quality and service

Sterke punten

good meat quality, good variety

Verbeterpunten of tips

I would like to see chicken/beef/pork bones in the offer, to make bouillon/stock. Also more smoked products.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Verginia

10/10

Wij hebben heel prettige ervaring met "Samen een koe kopen". Het kiezen van de producten op de website is een belevenis en voorproefje van het ontvangst van de bestelde producten. De informatie bij... Wij hebben heel prettige ervaring met "Samen een koe kopen". Het kiezen van de producten op de website is een belevenis en voorproefje van het ontvangst van de bestelde producten. De informatie bij de producten vóór het maken van een keuze; de keuze wat porties betreft; de manier waarop de producten verpakt zijn. Dat maakt het wachten op de bestelling lekker spannend.

Sterke punten

Porties voor kleine gezinnen. Uitgebreid productinformatie. Recepten voor bereiding van de producten. Wijze van verpakken voor bezorgen.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Yolanda Noom

10/10

Wat een heerlijk vlees, ouderwetse smaak ook voor de vleeswaren. Wij genieten er iedere dag weer van.

Sterke punten

Goed, eerlijk en heerlijk vlees, je kan zelf de porties aangeven, duidelijke website, leuke recepten en een perfecte communicatie en bezorging.

Verbeterpunten of tips

Tot nu toe niet wij zijn zeer tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk.


van Giessen

10/10

Mooi op de afgesproken tijd -netjes verpakt

Sterke punten

zie boven

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Van Schaik. (Geen bedrijfsnaam )

10/10

Super kan niet anders zeggen.

Sterke punten

Snel en netjes verzorgd.

Verbeterpunten of tips

Op moment geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jes.


c.w. hengstmengel

10/10

Prima in orde

Sterke punten

goede aflevering

Verbeterpunten of tips

vooral doorgaan

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

altijd vlees bij de hand


Ineke Agricola

10/10

Super alles. Alles heerlijk van smaak. Goed verpakt en met zorg bezorgd.

Sterke punten

Losse verkoop, zelf samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

Wij vinden de schouderkarbonades echt heel erg lekker, maar wel een ietsje te groot, maar daar is denk ik weinig aan te doen.☺️

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeer makkelijk en snel te ontdooien.