Slecht. Container werd niet op afgesproken dag geleverd. Er werd telefonisch voor een klein extra bedrag een 4m3 container beloofd en er kwam een 3m3. Ook is de container niet op de geplande dag... Slecht. Container werd niet op afgesproken dag geleverd. Er werd telefonisch voor een klein extra bedrag een 4m3 container beloofd en er kwam een 3m3. Ook is de container niet op de geplande dag opgehaald waardoor mensen in de buurt in de container hebben liggen vroeten en er ook zaken bij hebben gelegd buiten mijn controle om.

Goedendag
We hebben wel degelijk een 4m3 container geleverd, We hebben van u ook een foto mogen ontvangen en het containernummer daarop duidt ook aan dat het een 4m3 is geweest. (04-8040)
Ook wordt er een vanaf dag aangeven voor het ophalen.
Het is een drukke periode en met plaatsen van container kunnen wij er meerdere in elkaar stapelen, maar met het ophalen kan er steeds maar 1 volle mee terug.
Vandaar dat het ophalen in deze periode binnen 1 tot 4 werkdagen zal zijn.
Excuses van deze uitloop en we hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Groet,
Manuel

Helemaal top! Keurig op tijd bezorgd en ook weer op tijd opgehaald.

Tops

Snel en op tijd geleverd/opgehaald

Tips

Net of afdekzeil bij de container leveren (of optioneel) zodat de container tijdens gebruik af te dekken is. Om te voorkomen dat er dingen uitwaaien en dat anderen dingen in de container storten

Hallo
Fijn dat je tevreden bent met onze service! Hier doen we het voor.
Bedankt en fijne dag!

Erwin Wolferink

Goed ,duidelijk en snel geregeld

Hallo Erwin,
Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent!

Dennis Bakker

Super snelle levering en ophalen ging ook volgens afspraak. De volgende keer huur ik weer bij Praxis.

Goedendag Dennis!

N. Rongchai

Was goed geregeld netjes optijd en optijd weer weg

Hallo!
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Hier doen we het voor!
We helpen u graag nog eens
Fijne dag!

J Michel

Tops

Het ging allemaal goed en zo doorgaan

Geen, ging allemaal goed

Reactie Praxis-kluscontainer.nl:

Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We staan graag voor je klaar.

Goedendag
Fijn om te horen dat alles goed is gegaan!
Dank je wel voor deze review
Groet,

Zeer goed

Tips

Even een terugkoppeling dat het afhalen gelukt is. Ik was nl niet thuis en wist niet zeker of het allemaal goed gegaan was.

Hallo
Fijn dat je tevreden bent met onze service! Hier doen we het voor.
Bedankt en fijne dag!

Snel makkelijk en duidelijk

Tips

De chauffeur die de bak bracht, was er al om kwart voor zeven, dat was wel wat vroeg

André

Super snel geleverd en opgehaald. Minimale overlast

Hallo Andre!
Dank je wel voor het achterlaten van deze review!
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen!
Vriendelijke groet