Penny

Tess Kok

Ik heb een abonnement op de Penny cadeau gekregen van mijn oma, en elke keer is het weer een klein feestje als het op de deurmat ligt. Er zit altijd wel een leuke verrassing bij! Vorige keer zat er... Ik heb een abonnement op de Penny cadeau gekregen van mijn oma, en elke keer is het weer een klein feestje als het op de deurmat ligt. Er zit altijd wel een leuke verrassing bij! Vorige keer zat er een vriendschaps sleutelhanger bij die ik aan mijn bff heb gegegeven.
Het leukste vindt ik de spannende verhalen en de moppen.

Reactie Penny:

Dank je wel Tess. Boffen met oma! Fijn dat de sleutelhanger met je bff hebt kunnen delen. 😍

Joanna

Mijn zoon houdt heel veel van paarden, hij is erg blij dat hij paardenbrochures heeft, geweldige foto's van paarden

Wat fijn om te lezen! Wij wensen hem nog veel plezier met Penny! ❤️

Slootweg

Mijn dochtertje van 8 vind het een leuk blad! En ze vind de cadeautjes geweldig die je bij het blad krijg

Wat super zeg! ❤️

Zayneb en Inaya

Heel leuk elke keer weer een verrassing wat er door de brievenbus komt.

❤️

Marthe Van Wassenhove

Super tevreden met het welkomstgeschenk, heel tevreden over het magazine, alles is zoals beloofd ❤️

Reactie Penny:

Wat leuk om te lezen, bedankt! ❤️

Aniek

Leuk om te lezen

❤️

JF de Vries

Hartstikke goed, mijn dochter straalt elke keer weer als de nieuwe Penny in de bus ligt.

Wat super om te lezen! Wij wensen haar nog heel veel plezier met Penny! ❤️

Kimberley verhoef

Mijn dochters kunnen niet wachten tot de penny weer op de mat valt. Een heel leuk blad die vol staat met paarden weetjes/ informatie en leuke strips! Kortom een veelzijdig blad die je zeker wilt... Mijn dochters kunnen niet wachten tot de penny weer op de mat valt. Een heel leuk blad die vol staat met paarden weetjes/ informatie en leuke strips! Kortom een veelzijdig blad die je zeker wilt lezen 😁

Kardijk

Super leuk blad, fijne klantenservice!

Lili Adamczyk

Ik heb dit magazine al een paar maanden.