Goede service. Auto is opgehaald. ik heb na de reparatie in overleg de auto weer opgehaald. Vervangende auto prima Beschadiging mooi hersteld.
Super snel en goed geholpen door Autoschade Boll Bunnik. Zij denken mee hoe de kosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. Ben je bent een topper!!
Mijn ervaring is prima. Mijn autoreparatie moest gebeuren, maar kon niet voordat ik op vakantie ging geregeld worden. Het vervoer van mijn gerepareerde auto heeft firma Boll toen geregeld.
Voor het eerst in 60 jaar een kleine schade ! Prima hersteld, goed werk geleverd.
Netjes geholpen door Wendie aan de balie en daarna door Ben netjes gebeld over de extra kosten!
Heel klantgericht, aardig en deskundig.
Goede service, duidelijk over prijs en verwachting.
Wat een geweldig bedrijf! Ondanks een aantal keren bellen voor veranderingen van onze kant bleven ze uiterst vriendelijk en behulpzaam. De auto is als nieuw en als we nog eens schade hebben, rijden...Wat een geweldig bedrijf! Ondanks een aantal keren bellen voor veranderingen van onze kant bleven ze uiterst vriendelijk en behulpzaam. De auto is als nieuw en als we nog eens schade hebben, rijden we er graag voor heen en weer vanuit Amersfoort
Herstellen van schade ging helaas langer duren dan vooraf gedacht. Maar keurig opgelost door een grotere auto ter beschikking te stellen waardoor wij in een ruime auto een reeds gepland weekje weg...Herstellen van schade ging helaas langer duren dan vooraf gedacht. Maar keurig opgelost door een grotere auto ter beschikking te stellen waardoor wij in een ruime auto een reeds gepland weekje weg konden! Top service en telefonisch goed te woord gestaan.