Info over het verloop van de order
Gebruiksgemak bij ontwerpen en bestellen
Productaanbod / Designs
Kwaliteit van het product

Floor Bazdidi

Na twee geboortekaartjes voor onze zoon en dochter te hebben gemaakt (waarbij ik destijds ook zo goed ben geholpen toen een bestelling niet goed door kwam, binnen een middag werd er een nieuwe order... Na twee geboortekaartjes voor onze zoon en dochter te hebben gemaakt (waarbij ik destijds ook zo goed ben geholpen toen een bestelling niet goed door kwam, binnen een middag werd er een nieuwe order gerealiseerd en hadden wij onze geboortekaartjes de volgende dag al!) wist ik direct dat ik de rouwkaart voor mijn (groot)vader ook bij Made for Moments wilde ontwerpen. In deze zeer verdrietige tijd ben ik door de lieve mensen bij Made for Moments zeer goed geholpen. Het belangrijkste stukje, de verzending, werd ook vanuit Made for Moments nauwlettend in de gaten gehouden zowel per email als telefonisch. In een tijd waarin mijn hoofd soms ergens anders zat was dit erg fijn. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen en graag tot snel voor een volgende aangelegenheid.

Gebruiksvriendelijk ontwerprogramma, ruim aanbod, uitmuntende klantenservice.

Femke

Trouw uitnodigingen

Mooie kaarten, zachte soft touch!

Samantha

Geboortekaartjes

Ik ben ontzettend tevreden over Made for Moments. Al eerder een bestelling gedaan en nu de geboortekaarten. In 1 woord: PRACHTIG

Eefke

Door onvoorziene omstandigheden veel pech gehad bij de productie van ons geboortekaartje. Er is veel energie gestoken in het oplossen ervan. Wat een mooi moment had moeten zijn heeft veel frustratie... Door onvoorziene omstandigheden veel pech gehad bij de productie van ons geboortekaartje. Er is veel energie gestoken in het oplossen ervan. Wat een mooi moment had moeten zijn heeft veel frustratie en stress bezorgd.

Hele vriendelijke klantenservice

Hilko

Na een geconstateerd gebrek aan onze kaart, zijn we uitstekend geholpen door de klantenservice!

De vriendelijke KLANTENSERVICE, die echt er echt voor de klant is

Maaike

Super goed geholpen, kaartje is nog mooier dan ik had verwacht.

Goed contact, ze helpen je snel verder.

Jolien

Zeer goed!

Veel opties en keuzes

Charlotte

Wij bestelde onze geboortekaartjes hier. Op de eerste druk zaten vlekken. Na een belletje en email werden deze meteen opnieuw gedrukt en lagen minder dan 24uur later in onze brievenbus! Ondanks de... Wij bestelde onze geboortekaartjes hier. Op de eerste druk zaten vlekken. Na een belletje en email werden deze meteen opnieuw gedrukt en lagen minder dan 24uur later in onze brievenbus! Ondanks de tegenslag dus een zeer goede service!

Snelle druk en verzending, nog voor de verwachte levertijd.