Michael

Knmv brengt de verzekering onder bij een ander en is enkel tussen persoon. Waneer er een probleem vervullen ze ook die rol niet en kan je alles zelf gaan uitzoeken

Reviewtitel:

Zeer slecht! knmv verzekert niks maar brengt het onder bij een ander en is onbereikbaar bij problemen!

harold moto guzzi stelvio

Op zich prima, maar snel schakelen is lastig, want derden die alleen hun eigen deel ( prima) doen, maar daardoor het grote verhaal kissen en niet tot helpen of oplossen komen en helpen

Reviewtitel:

als het moeilijk wordt is het dus weer lastig

Herbert

Het heeft drie weken geduurd voordat de KNMV de schademelding doorstuurde naar de ARAG. aankomende vrijdag, een maand na het schadegeval komt de expert. Daarna zien we verder. Gelukkig is de schade... Het heeft drie weken geduurd voordat de KNMV de schademelding doorstuurde naar de ARAG. aankomende vrijdag, een maand na het schadegeval komt de expert. Daarna zien we verder. Gelukkig is de schade niet dusdanig dat de auto niet kan rijden. Na de expertise ga ik echter eerst op vakantie. Dit is geen reklame!

Reviewtitel:

Enquete is veel sneller dan de afhandeling

Wiljan M.

Zeer goed en zorgvuldig

Zorgvuledige schade afhandeling

AdK

Had een vraag,werd snel opgelost na korte dialoog over de wijze van afwikkelen, dus in goed overleg! Netjes!

Reviewtitel:

Snelle afhandeling na een vlotte meldingsprocedure

R. Kooper

Snel contact en prettige afhandeling

Reviewtitel:

Snelle en acurate afhandeling van door mij veroorzaakte schade

Jay

Schade keurig afgehandeld!

Prima service. Aanrader!

Willem Oetelmans

Zie vorige vraag.

Reviewtitel:

Prima geregeld en ik ben niet voor niets al jaren lid!

Hans

Op zich prima. Beetje ondoorzichtig soms.

Reviewtitel:

Afhandeling schade na ernstig ongeluk in Kroatië