Reviews

9.4 / 10
140 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.3/10
Reactietijd email
9.5/10

140 Reviews

Dhr. Dusseljee

9/10

Geweldig. Ook de deskundigheid van foto.s maken alsmede de volledige begeleiding. Een aan rader. Zal zeker mijn vrienden deze makelaar aanraden.


Dhr. Schurer

9/10

Ik ben uiterst tevreden tot nu toe. Plezierig contact, Voldoende tijd, Deskundigheid goed. To the point. Snelle communicatie. En uiteraard een goed resultaat.


Mw. Arends

10/10

Een super goed en spontaan jong team. Staat je in raad en daad bij bij de verkoop van je woning. Een echte aanrader! mocht ik ook weer een huis willen verkopen doe ik dit direct weer met het team... Een super goed en spontaan jong team. Staat je in raad en daad bij bij de verkoop van je woning. Een echte aanrader! mocht ik ook weer een huis willen verkopen doe ik dit direct weer met het team van IQ makelaars.


Westerduin

10/10

Snelle eerlijke verkoop van mijn woning! Geen op of aanmerkingen eigenlijk. Vond het hele traject heel prettig.

Sterke punten

Afspraken werden goed nageleefd en we werden netjes op de hoogte gehouden.

Zichtbaarheid van uw woning

Zeer netjes, mooi op alle mediakanalen

Onderbouwing waardebepaling

Een nette eerlijke prijs.


Els Dijkstra

9/10

Zeer prettige samenwerking ervaren met IQ Makelaars Groningen. Korte lijnen en geen "stoffig en stijf" kantoor. Ook meedenkend in de gekozen strategie.

Sterke punten

- De zeer uitgebreide en onderbouwde waardebepaling. Bij andere makelaarskantoren krijg je of iets mondeling door, of gauw op een briefje gekrabbeld. Dat is bij IQ écht anders!
- Ik had een nadrukkelijke wens dat de potentiële kopers serieus worden genomen. Ondanks de huidige overspannen markt. Dit resulteerde in twee inloop kijk-momenten: op een zaterdag (!!) en op een doordeweeksedag. Daarnaast ook nog de mogelijkheid om 1 op 1 afspraak in te plannen.
- De misschien ietwat oubollig klinkende brochure. Ook in deze digitale tijd is het leuk om iets mee naar huis te krijgen als potentiële koper. Zeker bij serieuze interesse.
- Het feit dat de makelaar zelf de foto's maakt. Schrikt misschien iets af (omdat je wilt dat dit echt goed gebeurt), maar Lana heeft er echt oog voor en alles ziet er super professioneel uit. Doordat ze het zelf doen, scheelt dit ook weer in de kosten.

Zichtbaarheid van uw woning

Keurig gemaakte foto's. Niets op aan te merken. Ook een leuke (deels ingerichte) plattegrond erbij. Ook het stukje tekst laat al een beetje doorschemeren wat voor woning, buurt, wijk het is.

Onderbouwing waardebepaling

Mooi uitgebreid rapport. Voelt veel gedegener dan een "los uit de mouw geschud" bedrag wat bij andere makelaars wel het geval is.


Fam. Boonestrook

10/10

Goede service ! Zeer aardige mensen en een eerlijke prijs. Woning is goed online aangeboden en binnen redelijk snelle tijd verkocht!

Sterke punten

Mooie presentatie van de woning en goede communicatie naar ons toe

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Norbert

Zichtbaarheid van uw woning

Erg goed!

Onderbouwing waardebepaling

Goede taxatie!


Joop Storm

8/10

Zeer actieve makelaar, veel sneller bezichtigingen en biedingen dan vorige makelaar. Zeer behulpzaam en slagvaardig.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Bedankt Jan Douwe.

Zichtbaarheid van uw woning

Prachtig boekwerk met professionele foto's.


Richard Klok

10/10

Zeer actieve makelaar ,doet er alles aan om je woning zo snel mogelijk te verkopen Begeleiding was zeer professioneel IQ makelaars uit Ommen raadt ik bij iedereen aan!!


Henry

8/10

Niets op aan te merken. Overeengekomen werkzaamheden werden correct en met veel enthousiasme opgepakt. Als er administratief iets niet helemaal goed ging werd dat zonder gemor gecorrigeerd. Prima... Niets op aan te merken. Overeengekomen werkzaamheden werden correct en met veel enthousiasme opgepakt. Als er administratief iets niet helemaal goed ging werd dat zonder gemor gecorrigeerd. Prima samenwerking.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Anne-Mary de Groot


Michiel

9/10

Dankzij het juiste advies en de goede service van IQ makelaars hebben we onze woning snel en ook goed kunnen verkopen. De samenwerking was erg prettig! Mochten we in de toekomst weer een huis gaan... Dankzij het juiste advies en de goede service van IQ makelaars hebben we onze woning snel en ook goed kunnen verkopen. De samenwerking was erg prettig! Mochten we in de toekomst weer een huis gaan kopen of verkopen dan doen we dit zeker weer met IQ makelaars!

Sterke punten

Goede opbrengst, prettige samenwerking

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Norbert Wegter