Reviews

9.4 / 10
147 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.3/10
Reactietijd email
9.5/10

147 Reviews

Ron Oudendijk

9/10

Prettig contact met de makelaar en de medewerkers op kantoor.
Goede en snelle terugkoppeling op mijn vragen.
Het huis is boven de vraagprijs verkocht mede door de 2 Open Huizen. Prettig contact met de makelaar en de medewerkers op kantoor.
Goede en snelle terugkoppeling op mijn vragen.
Het huis is boven de vraagprijs verkocht mede door de 2 Open Huizen.
Dit doet iQ makelaars goed!

Sterke punten

Transparant, goed tarief, prachtige brochures, organiseren Open Huis.

Zichtbaarheid van uw woning

De woning wordt op een prachtige manier gepresenteerd.
In de brochures staan mooie foto's en duidelijke plattegronden.


Vanderzant

1/10

Tussen al deze fake-reviews een echte: Buitengewoon irritante marketing overspoelt Marktplaats, krijg ik 33 zoekresultaten zijn er 26 reclame voor IQ. Nooit zal ik op enigerwijze gebruik maken van... Tussen al deze fake-reviews een echte: Buitengewoon irritante marketing overspoelt Marktplaats, krijg ik 33 zoekresultaten zijn er 26 reclame voor IQ. Nooit zal ik op enigerwijze gebruik maken van dit irritante bedrijf

Sterke punten

Geen


De heer Bleijerveen

10/10

Henry Kamp, de IQ makelaar voor Oost groningen heeft mijn huis verkocht. En ik kan niet anders zeggen dat het allemaal perfect verlopen is. Het huis was binnen 2 weken verkocht en ook nog eens voor... Henry Kamp, de IQ makelaar voor Oost groningen heeft mijn huis verkocht. En ik kan niet anders zeggen dat het allemaal perfect verlopen is. Het huis was binnen 2 weken verkocht en ook nog eens voor een zeer goede prijs. Eigenlijk boven verwachting Ook hebben zij alles van A tot Z geregeld zodat ik er zelf geen omkijken naar had. Precies wat ik zocht. Het tarief wat IQ makelaars hanteerd voor hun diensten is zeker zeer vriendelijk te noemen. Het scheelt toch al snel zo'n 1/3 ten opzicht van de andere makelaars en dat is toch flink geld. Ook zijn het vriendelijke mensen met een open positieve houding die doen wat ze beloven. Dus al bij al een zeer positieve ervaring. Mijn advies aan alle mensen die een makelaar zoeken is dus, IQ makelaars bellen. Henry, Bedankt!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Henry Kamp


Evelien Schutte

10/10

Enthousiast, nuchter en erg betrokken; gewoon een fijne makelaar! Ook meteen antwoord op alle vragen die wij hadden

Sterke punten

Enthousiast, nuchter en erg betrokken

Onderbouwing waardebepaling

Goed


Brenda Jerkens

10/10

Fijne, enthousiaste en transparante makelaar. Leuk team, ook de fotograaf. Ik keek eerst wat op tegen de verkoop, maar door het enthousiasme en de kennis kreeg ik helemaal zin in het proces en de... Fijne, enthousiaste en transparante makelaar. Leuk team, ook de fotograaf. Ik keek eerst wat op tegen de verkoop, maar door het enthousiasme en de kennis kreeg ik helemaal zin in het proces en de verkoop.

Sterke punten

Enthousiast, leuk team, professioneel. Ik heb iQ Makelaars ook al aanbevolen bij vrienden en collega’s.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald Krikken Hoofdkantoor.

Zichtbaarheid van uw woning

Meer dan tevreden.

Onderbouwing waardebepaling

Realistisch in de markt gezet.


Sander

10/10

Dankzij het eerlijke advies de woning snel verkocht en afgehandeld. Kennis van de (lokale) markt

Sterke punten

Kennis v/d markt
Meedenken
Vakkundig
Snel handelen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink, snelle handeling met eerlijk advies en weet wat de markt doet


fam. Molenaar, Balkbrug

9/10

Het bedrijf is zeer professioneel, in schriftelijke , alsmede mondelinge communicatie.
Accuraat, scherp, doelgericht

Sterke punten

De kennis van de woningmarkt, en deze op correcte manier toepassen, gericht op de koper / en verkoper

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ja, Johan Maasse, van IQ Makelaars Vechtdal, Ommen

Zichtbaarheid van uw woning

Vakkundig, en op juiste wijze uitgevoerd

Onderbouwing waardebepaling

Correct en duidelijk. Hij geeft aan exact op de hoogte zijn van panden van soortgelijke prijsklassen


Kor Beukema

10/10

Het contact met deze makelaar was zeer goed, ze denkt met je mee en is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt. Ook geeft zij interieur advies en maakt zij zeer mooie foto's en weet mensen te... Het contact met deze makelaar was zeer goed, ze denkt met je mee en is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt. Ook geeft zij interieur advies en maakt zij zeer mooie foto's en weet mensen te motiveren.
Het is een jong team die geweldig hun best doet om je woning te promoten en snel te verkopen, wat ook gelukt is. Echt een aanrader!!!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier


Mevr. van Eden

9/10

Zeer plezierig en betrokken. Nemen ruim de tijd, zeker ook voor potentiële kopers. Snelle reactie op mails. Ook ‘s avonds en in het weekend. Extra : mooie brochure met goede foto’s.


Anoniem

8/10

Ik had een goed contact met de makelaar. E.e.a. verliep in een prettige correcte sfeer. Een goede makelaar. Met vriendelijke tarieven.