Reviews

9.4 / 10
195 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.6/10
Flexibiliteit
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.6/10

195 Reviews

Irene

10/10

Het contact met de dames van iQ makelaar was heel erg fijn! Duidelijke afspraken en een snelle terugkoppeling naar de verkoper. Ik ben goed geadviseerd en voor vragen waren ze altijd bereikbaar.... Het contact met de dames van iQ makelaar was heel erg fijn! Duidelijke afspraken en een snelle terugkoppeling naar de verkoper. Ik ben goed geadviseerd en voor vragen waren ze altijd bereikbaar. Helemaal top!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

iQ Makelaars Groningen


Kimmels

10/10

Professioneel met gepaste afstand de juiste informatie verstrekken.


Ellen Schalke

10/10

Zeer actief en erg enthousiast. Neemt de tijd voor bezichtingen en informeert/documenteert de kijkers ruim voordat zij het huis gaan bezichtigen.


Dunnewind

9/10

Contact ging goed, stormloop aan bezichtigingen! Er werd snel geschakeld toen we eenmaal ons huis te koop wilden zetten, binnen no time mooie foto's en uitstekende teksten opgemaakt zodat ons huis... Contact ging goed, stormloop aan bezichtigingen! Er werd snel geschakeld toen we eenmaal ons huis te koop wilden zetten, binnen no time mooie foto's en uitstekende teksten opgemaakt zodat ons huis snel in de verkoop kon. Ook het contact tussen Sander en ons als verkopers verliep goed. Dank!


SW

10/10

Wij zijn zeer tevreden met iQ Makelaars

Sterke punten

Ze doen dingen die andere makelaars niet doen, zijn actief

Zichtbaarheid van uw woning

Goed

Onderbouwing waardebepaling

Goed


Kamala

10/10

They followed through every process, explained every step and was sometimes more responsive than me. As an expat, this service has tremendous value to me. I have no doubts who I will call when I... They followed through every process, explained every step and was sometimes more responsive than me. As an expat, this service has tremendous value to me. I have no doubts who I will call when I decide to sell.


Joris de Vogel

10/10

Ronald heeft de verkoop van mijn appartement onder zijn hoede genomen. En ik was zeer positief verrast over de hele gang van zaken. Hij houdt je goed op de hoogte van wat er allemaal speelt en... Ronald heeft de verkoop van mijn appartement onder zijn hoede genomen. En ik was zeer positief verrast over de hele gang van zaken. Hij houdt je goed op de hoogte van wat er allemaal speelt en daarnaast is hij altijd bereikbaar! Hij is erg gedreven en schroomt er niet voor om dat ene extra te doen wat de verkoop tot een succes maakt!

Sterke punten

heel persoonlijk en gedreven

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald Krikken

Zichtbaarheid van uw woning

perfect

Onderbouwing waardebepaling

perfect


Anoniem

10/10

Sterk bedrijf, vriendelijk en snelle service. Kortom Top!

Sterke punten

Sterk bedrijf
Vriendelijk en snelle service


Teun

9/10

Contact verliep prima, naar een drie tal mislukte verkopen alsnog het huis verkocht.

Sterke punten

Goede organisatie van open huis et cetera!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Goede presentatie op Funda en top met een Engelstalige verkooptekst.

Onderbouwing waardebepaling

Goed, helder, duidelijk.


dhr Nijhuis

10/10

Uitstekende makelaar die pro-actief meedenkt. Reageert supersnel op e-mail en telefoon. Goede onderhandelaar.

Sterke punten

Makelaar is zeer deskundig en komt zijn afspraken zeer goed na .

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

De heer Ronald Krikken

Zichtbaarheid van uw woning

Uitstekend!