Reviews

9.4 / 10
147 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.3/10
Reactietijd email
9.5/10

147 Reviews

Ingrid

10/10

Zeer tevreden over de deskundigheid en de duidelijke, open en vlotte communicatie.

Sterke punten

Vaststelling van de vraagprijs met inachtneming van de marktomstandigheden.
Professionele fotograaf wat resulteert in een overzichtelijke verkoopbrochure en een duidelijke online...
Vaststelling van de vraagprijs met inachtneming van de marktomstandigheden.
Professionele fotograaf wat resulteert in een overzichtelijke verkoopbrochure en een duidelijke online presentatie.
Verkoop strategie met het open dagen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Annemarie Peters. Ze is deskundig en goed voorbereid.
De samenwerking was transparant en eerlijk. De open dagen en bezichtigingen zijn tot in de...
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Annemarie Peters. Ze is deskundig en goed voorbereid.
De samenwerking was transparant en eerlijk. De open dagen en bezichtigingen zijn tot in de puntjes verzorgd.
Ik ben het gehele traject van alles volledig op de hoogte gebracht. Geen verrassingen, alles duidelijk vooraf doorgenomen. Erg prettig!

Zichtbaarheid van uw woning

Professionale brochure en goede foto's. Bewegwijzering ed op de open dagen. Werd na afloop gelijk netjes verwijderd.

Onderbouwing waardebepaling

Duidelijk en eerlijk, met onderbouwing van documentatie en kennis van de marktomstandigheden.


Anoniem

10/10

Zeer positieve ervaring, zeer snelle verkoop van de woning, betrokkenheid van makelaar hoog

Sterke punten

Geen onnodige extra kosten bij snelle verkoop

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Onno Tijdeman

Zichtbaarheid van uw woning

Goed

Onderbouwing waardebepaling

Goed


Marlous

10/10

Eerlijk, komen afspraken na & reageren zeer snel op vragen!

Heel positief, wanneer ik weer een makelaar nodig hebben doe ik zeker een beroep op Annemarie Peters van Midden-Groningen.

Sterke punten

Snelheid van reageren, eerlijk en transparant over kosten & werkwijze, komen afspraken na. Moderne werkwijze, professionele presentatie en verkooptechnieken.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters van Midden-Groningen, vanwege haar deskundig advies, toegankelijkheid en eerlijke / nuchtere houding

Onderbouwing waardebepaling

Onderbouwing was zeer uitgebreid en goed gemotiveerd.


Marcel van Houten

10/10

We waren al enige tijd op zoek naar een woning en mede door Annemarie Peters van IQ makelaars hebben we boven onze verwachting het ideale woonhuis gevonden. Helemaal top!
Goeie service,wordt...
We waren al enige tijd op zoek naar een woning en mede door Annemarie Peters van IQ makelaars hebben we boven onze verwachting het ideale woonhuis gevonden. Helemaal top!
Goeie service,wordt snel gereageerd op app/mail en geeft goed advies.
Zekers een aanrader om deze makelaar te nemen voor aan-en verkoop van een woning.

Marcel van Houten en Jacqueline Smilda

Zichtbaarheid van uw woning

Toppie!!!


Recrearent

10/10

Ik ben uitermate goed geholpen bij de verkoop van mijn recreatiewoning. Boven verwachting heeft iq makelaars de woning snel verkocht. Door het netwerk van de iq makelaar in Midden-Groningen,... Ik ben uitermate goed geholpen bij de verkoop van mijn recreatiewoning. Boven verwachting heeft iq makelaars de woning snel verkocht. Door het netwerk van de iq makelaar in Midden-Groningen, Annemarie Peters waren er al bezichtigingen voordat de woning op Funda online zou komen en werd hij direct verkocht voor een super prijs!

Sterke punten

Groot netwerk, landelijk, vlotte en bijdetijdse benadering, kennis van zaken en doet wat ze beloofd.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters

Zichtbaarheid van uw woning

De woning is nog voordat hij online kon worden gezet verkocht en mede daardoor zijn er geen foto's gemaakt en kan daardoor op dit onderdeel geen oordeel geven.

Onderbouwing waardebepaling

Duidelijk, helder, realistisch, transparant


Fam. Schelling

10/10

Gewoon goed ons huis verkocht. Aanrader voor starters en of huis eigenaren. je wordt goed en deskundig geïnformeerd bij aanvang en verder verloop van de verkoop. Ook het kantoorpersoneel zeer... Gewoon goed ons huis verkocht. Aanrader voor starters en of huis eigenaren. je wordt goed en deskundig geïnformeerd bij aanvang en verder verloop van de verkoop. Ook het kantoorpersoneel zeer behulpzaam .

Sterke punten

Nee.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald

Zichtbaarheid van uw woning

Goed.

Onderbouwing waardebepaling

Perfect.


Jelle

9/10

Het contact was zeer goed en persoonlijk , communicatie zeer duidelijk! daarnaast een luisterend oor gezien prive omstandigheden dit was absoluut voor mij een aangename verrassing! Ik zou iedereen... Het contact was zeer goed en persoonlijk , communicatie zeer duidelijk! daarnaast een luisterend oor gezien prive omstandigheden dit was absoluut voor mij een aangename verrassing! Ik zou iedereen willen aanbevelen om iQ Makelaars te benaderen en mee samen te werken wanneer je voor kwaliteit wil gaan.

Zichtbaarheid van uw woning

Perfect.

Onderbouwing waardebepaling

Super


Sonja Jonkman

10/10

Zeer tevreden over deze makelaar. Daar ik niet uit de buurt kom moest er veel telefonisch en via de mail gecommuniceerd worden. Dit ging geweldig. Goede communicatie, erg vriendelijk, maar met het... Zeer tevreden over deze makelaar. Daar ik niet uit de buurt kom moest er veel telefonisch en via de mail gecommuniceerd worden. Dit ging geweldig. Goede communicatie, erg vriendelijk, maar met het juiste doel voor ogen... de verkoop.



Sterke punten

Sterke punten zijn hun eerlijkheid en hun communicatie.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Mooie en duidelijke presentatie van het huis

Onderbouwing waardebepaling

Goed


JB

10/10

Vanaf het eerste moment kregen wij een zeer correcte en daadkrachtig gevoel van onze makelaar Thijs Geerdink.

Sterke punten

Thijs is een echte no-nonsens aanpakker. De ervaring was zo goed dat wij hem ook hebben gevraagd als aankoopmakelaar. Heeft ook zeer veel kennis en ervaring in de markt. Kort om, onze ervaring was... Thijs is een echte no-nonsens aanpakker. De ervaring was zo goed dat wij hem ook hebben gevraagd als aankoopmakelaar. Heeft ook zeer veel kennis en ervaring in de markt. Kort om, onze ervaring was helemaal top!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink

Zichtbaarheid van uw woning

Presentatie was goed. Goede foto's en goede Funda plaatsing

Onderbouwing waardebepaling

Hadden al meerdere makelaars gesproken voor een waardebepaling, maar Thijs was de enige die ook direct de volgende dag een waardebepaling uit had gewerkt en een voorstel had gemaild.


Johan Brand

9/10

Geweldige ervaring met iQ Makelaars. Hierin heeft voor ons uiteraard onze makelaar Thijs Geerdink het grootste aandeel. Ook de prijs/kwaliteit is echt goed.

Sterke punten

- Prijs/kwaliteit
- No-nonsense
- Zeer professioneel
- Veel kennis en ervaring

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Geweldige makelaar Thijs Geerdink. Veel kennis en ervaring. Een echte doorpakker.

Zichtbaarheid van uw woning

Prima presentatie van het huis. Ook mooie foto's geworden ondanks dat het zeer slecht weer was.

Onderbouwing waardebepaling

Zeer snelle professionele uitgewerkte waardebepaling met plan van aanpak voor verkoop woning.
Als enige makelaar werd dit de dag na de kennismakingsafspraak al gemaild.