Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

D. Van der Veen

9/10

Alle verwachtingen waargemaakt bij het aankopen van onze nieuwe woning in Hengelo, ondanks nog vrijwel onbekende naam voor ons in de markt.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Sander de Haas


Familie Aalmoes

10/10

Mede door Annemarie hebben wij ons nieuwe thuis gevonden! Snelle handelingen, reacties, een goede service en zeer flexibel.
Veel kennis van het vak, wat je toch wel nodig bent in de...
Mede door Annemarie hebben wij ons nieuwe thuis gevonden! Snelle handelingen, reacties, een goede service en zeer flexibel.
Veel kennis van het vak, wat je toch wel nodig bent in de huizenmarkt, wanneer je niet tot weinig verstand van hebt.

Sterke punten

Snelle reactie, flexibel en vakkennis

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters


Sjoerd Kuperus

10/10

Mijn woning naar alle tevredenheid verkocht, we zijn er van overtuigd dat we de maximale opbrengst hebben gekregen,

Sterke punten

Snel en goed.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thomas Voskamp

Zichtbaarheid van uw woning

Prima, mooie blauwe wolken

Onderbouwing waardebepaling

Goed.


Liselotte

10/10

Wij hebben een goede ervaring. iQ Makelaars is een aanrader. Goed verhaal, duidelijke strategie en top service! Zeer tevreden.

Sterke punten

Duidelijk verhaal, goede marketing en

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald en Norbert!

Zichtbaarheid van uw woning

Top foto's, goede presentatie op Funda en ook een goed gebruik van sociale media!

Onderbouwing waardebepaling

Goede onderbouwing met verkochte woningen en beschikbare woningen waar we mee concurreren. Duidelijk verhaal en goede verkoopstrategie.


N. De Jong

10/10

Uitstekende ervaring met IQ makelaars. De lijnen zijn kort, en er wordt snel gehandeld door zowel de makelaar als het kantoor. De woning is snel verkocht en dit komt doordat geen enkele mogelijkheid... Uitstekende ervaring met IQ makelaars. De lijnen zijn kort, en er wordt snel gehandeld door zowel de makelaar als het kantoor. De woning is snel verkocht en dit komt doordat geen enkele mogelijkheid onbenut wordt gelaten om de woning bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Funda en andere websites, open huis en kijkdagen hebben ervoor gezorgd dat de woning boven verwachting snel verkocht is. Wij zijn zeer tevreden over IQ makelaars!

Sterke punten

Marketing en kennis van de actuele markt

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier en Norbert Wegter

Zichtbaarheid van uw woning

perfect

Onderbouwing waardebepaling

Klopte zoals voorspeld


Anoniem

8/10

Zeer professioneel en betrouwbaar. Komt afspraken na en zet zich uitstekend in om aan de wensen van de verkoper te voldoen! Zowel makelaar als ondersteuning zijn goed bereikbaar, contact is... Zeer professioneel en betrouwbaar. Komt afspraken na en zet zich uitstekend in om aan de wensen van de verkoper te voldoen! Zowel makelaar als ondersteuning zijn goed bereikbaar, contact is persoonlijk en hartelijk.

Sterke punten

Neen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Neen.

Zichtbaarheid van uw woning

Goed!

Onderbouwing waardebepaling

Perfect!


M. Kuiper

9/10

Het contact verliep uitstekend. We hebben snel een afspraak kunnen maken en zijn goed voorgelicht. Een keer is de prijs bijgesteld, omdat er wel kijkers maar vrjwel geen kopers kwamen. Na deze... Het contact verliep uitstekend. We hebben snel een afspraak kunnen maken en zijn goed voorgelicht. Een keer is de prijs bijgesteld, omdat er wel kijkers maar vrjwel geen kopers kwamen. Na deze bijstelling is het huis snel verkocht. Conclusie we zijn erg tevreden over iQ Makelaars.

Sterke punten

Geen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

GEen.

Zichtbaarheid van uw woning

GOed

Onderbouwing waardebepaling

Goed


Toon

10/10

Ronald Krikken heeft een top resultaat behaald. Boven verwachting. Heeft veel kennis van de lokale markt. Zeer kundig

Sterke punten

Behoorlijk actief!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald Krikken

Zichtbaarheid van uw woning

Heel goed.

Onderbouwing waardebepaling

Perfect!


John Pezij

9/10

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Duidelijke en vriendelijke uitleg over wat er allemaal gbeuren moest. Tijdens het verkoopproces constant op de hoogte gehouden van alle relevante zaken. Als... Vanaf het eerste contact voelde het goed. Duidelijke en vriendelijke uitleg over wat er allemaal gbeuren moest. Tijdens het verkoopproces constant op de hoogte gehouden van alle relevante zaken. Als wij ooit nog een makelaar nodig hebben zullen we zeker weer voor iQ Makelaars kiezen.

Sterke punten

Nee.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jeroen

Zichtbaarheid van uw woning

Uitstekend

Onderbouwing waardebepaling

Goed


Gerwin van Oostrum

9/10

Een betrokken makelaar, directe communicatie met een gedegen advies. Deze makelaar kunnen wij een ieder aanraden

Sterke punten

Neen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald

Zichtbaarheid van uw woning

Super professioneel.

Onderbouwing waardebepaling

Zeer duidelijk.