Reviews

9.4 / 10
195 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.6/10
Flexibiliteit
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.6/10

195 Reviews

Gerrie wijnstra

10/10

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken ,zijn eerlijk naar de mensen echt geen verkoop praatjes en mijn ervaring is wel dat de klant echt beslist hoe he tg gaat gebeuren.

Sterke punten

Eerlijkheid en gedreven

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Onno Tijdeman

Zichtbaarheid van uw woning

Erg goed duidelijk niets te wensen over

Onderbouwing waardebepaling

Erg goed en erg goed overleg met de klant zelf


Ferdinand

10/10

Erg tevreden

Sterke punten

fanatieke partij

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Allen prima

Zichtbaarheid van uw woning

goed


Ricardo Echteld en Evelyn Boiten

9/10

Anne Marie is een energieke persoonlijkheid. Ze is transparant in haar manier van werken, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen. We zijn zeer tevreden over... Anne Marie is een energieke persoonlijkheid. Ze is transparant in haar manier van werken, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Ricarode Echteld en Evelyn Boiten

Sterke punten

enthousiast, accuraat, transparant, altijd bereikbaar, energiek

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

annemarie peters


T.C. Ruijter

10/10

Het bedrijf weet ik niet, maar mijn makelaar, Jarl Brouwer, was een grote steun en heeft prima werk verricht.

Sterke punten

Prettige persoonlijkheid, prettig in de omgang, hartelijk, behulpzaam, kijkt bij aankoop naar verborgen gebreken.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

ik heb alleen contact gehad met Jarl.

Zichtbaarheid van uw woning

Prima

Onderbouwing waardebepaling

Prima


Rick

10/10

Luisteren goed

Sterke punten

Luisterd goed naar de wensen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jarl


M. Dijk

9/10

Zeer goede ervaring

Sterke punten

Goede communicatie

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

IQ-makelaar Jan-Douwe Streekstra is een goede en deskundige makelaar, zeer tevreden


Anoniem

9/10

Zeer goed en professionele benadering

Sterke punten

Juiste waardebepaling t.o.v. de omgeving met als eind resultaat een goed verkochte woning

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

J.D. Streekstra

Zichtbaarheid van uw woning

Super goed


Pepijn

10/10

Tijdens de onderhandelingen wist Ronald een mooie / gunstige prijs voor ons te bedingen en kon hij mij over de gang van zaken goed informeren.

Sterke punten

kennis

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald Krikken


LT Lawyers & consultants

1/10

Waardeloos

Sterke punten

geen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Streekstra Leeuwarden

Reactie iQ Makelaars:

Geachte heer Jansen,
Ik ken u niet persoonlijk, helaas alleen via mailcontact. U heeft aangegeven de belangen van uw cliënt te behartigen, namelijk de koper van een appartement in Bolsward....
Geachte heer Jansen,
Ik ken u niet persoonlijk, helaas alleen via mailcontact. U heeft aangegeven de belangen van uw cliënt te behartigen, namelijk de koper van een appartement in Bolsward. Helaas is uw cliënt in gebreke gebleven en heeft zich niet gehouden aan de wettelijke financieringsafspraken waardoor de overdracht niet door heeft kunnen gaan bij de notaris. De koopovereenkomst is inmiddels door de advocaat van de verkopers officieel ontbonden. Wij betreuren de gang van zaken en vinden deze review dan ook niet correct.
Met vriendelijke groet,
iQ Makelaars Friesland


van Eikenhorst

10/10

Bij de zoektocht naar mijn droomwoning heeft dhr. Krikken van IQMAKELAARS mij zeer doeltreffend geholpen en het gehele traject goed begeleid. Bedankt voor de geweldige samenwerking!

Sterke punten

Dhr. Krikken adviseerde de juiste zaken op de juiste momenten.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Dhr. Ronald Krikken