Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

De Gooijer

9/10

Geweldig leuk team, dat in korte tijd zowel aankoop- als verkoopmakelaar voor ons is geweest. Kennen de markt tot in detail, en sterke en loyale partner in het proces van zowel aan- als verkoop.

Sterke punten

Vriendelijke, kundige en persoonlijke adviezen over hoe we ons huis het beste konden verkopen en weer wat nieuws kopen. Er is ons veel werk uit handen genomen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Sander de Haas

Zichtbaarheid van uw woning

Uitstekend

Onderbouwing waardebepaling

Uitstekend


P. Van zetten

10/10

Ik heb onlangs met mijn vrouw een huis gekocht bij dit geweldige bedrijf. Dit bedrijf heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons prachtige stekje. Mijn vrouw en ik zijn dus heel erg tevreden... Ik heb onlangs met mijn vrouw een huis gekocht bij dit geweldige bedrijf. Dit bedrijf heeft ons goed geholpen bij het aankopen van ons prachtige stekje. Mijn vrouw en ik zijn dus heel erg tevreden over de service van iQ makelaars en zouden iedereen aanraden hier een huis aan te kopen.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Thijs Geerdink


Anoniem

10/10

Wij hebben de samenwerking met Onno (Hoogeveen) als zeer prettig ervaren. Een betrokken en kundige makelaar die snel reageert op berichten en veel voor ons heeft gedaan. Wij raden deze makelaar... Wij hebben de samenwerking met Onno (Hoogeveen) als zeer prettig ervaren. Een betrokken en kundige makelaar die snel reageert op berichten en veel voor ons heeft gedaan. Wij raden deze makelaar zeker aan!

Sterke punten

Goed bereikbaar, ook ‘s avonds en op zaterdag. Eerlijk advies.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Onno Tijdeman in Hoogeveen


M.B. Geurts

8/10

Wij hebben fijn samen gewerkt. Het was een genoegen. Zeer betrouwbaar en snel worden geholpen. Met de verkoop. Ook het verhuren van het huis in hichtum verliep naar wens.
Hiervoor nog onze...
Wij hebben fijn samen gewerkt. Het was een genoegen. Zeer betrouwbaar en snel worden geholpen. Met de verkoop. Ook het verhuren van het huis in hichtum verliep naar wens.
Hiervoor nog onze hartelijk dank..

Sterke punten

Betrouwbaar
Snel handelen
Goed bereikbaar
Duidelijk

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Jan-Douwe


Anoniem

8/10

Goede contacten en relatie met de makelaar

Sterke punten

meedenken en inleven in klant

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

De heer Onno Tijdeman heeft, zeker gespiegeld aan een 8 tal makelaars in de aankoop procedure, laten zien wat belangen behartiging in moet houden

Zichtbaarheid van uw woning

was zeker qua fotografie zeer uitnodigend

Onderbouwing waardebepaling

goede afspiegeling van de markt en onze verwachting


W. de Wit / G. Lemain

10/10

Bij aankoop van ons nieuwe huis heeft Annemarie ons goed bijgestaan en fantastisch geadviseerd. Op elk detail helpt ze u mee met haar vakkennis.
Tevens heeft Annemarie ons huis verkocht....
Bij aankoop van ons nieuwe huis heeft Annemarie ons goed bijgestaan en fantastisch geadviseerd. Op elk detail helpt ze u mee met haar vakkennis.
Tevens heeft Annemarie ons huis verkocht. Tijdens het verkooptraject zijn wij op een prettige manier door het proces begeleid. Zowel de communicatie in persoon of via E-mail of telefoon verliep soepel en zeer snel. De vervolgstappen die uit de gesprekken voortkwamen werden op zeer korte termijn opgepakt. De vakkennis is meer als aanwezig en dat heeft ons op een prettige manier ontzorgt tijdens de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van onze huidige woning.

Sterke punten

Goed bereikbaar, flexibel, vakkennis, snelle reactie in woord en daad.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters

Zichtbaarheid van uw woning

Uitstekend!

Onderbouwing waardebepaling

Duidelijk en helder, kortom wederom uitstekend!


Hafkamp

10/10

Super geholpen door Ronald met mijn zoektocht naar een nieuw onderkomen! Top bedrijf, erg klantvriendelijk. Ik kan iedereen aanraden om via iQ makelaars zijn/haar huis te verkopen of een huis te... Super geholpen door Ronald met mijn zoektocht naar een nieuw onderkomen! Top bedrijf, erg klantvriendelijk. Ik kan iedereen aanraden om via iQ makelaars zijn/haar huis te verkopen of een huis te kopen.

Sterke punten

- klantvriendelijk
- flexibel
- snelle reacties

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald


van der Meulen

10/10

Wij hadden iQ ingeschakeld omdat ze snel en adequaat reageerden als verkoopmakelaar bij een flatje waar wij een bod op hadden gedaan. Als aankoopmakelaar waren ook heel goed en plezierig, ze... Wij hadden iQ ingeschakeld omdat ze snel en adequaat reageerden als verkoopmakelaar bij een flatje waar wij een bod op hadden gedaan. Als aankoopmakelaar waren ook heel goed en plezierig, ze reageerden snel, dachten goed mee en hun manier van communiceren is heel prettig. Ze hebben ons goed geholpen om een appartement in de stad te vinden waar we heel happy mee zijn en ondersteunen ons nu heel goed in de afwikkeling.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Lana Schrier

Zichtbaarheid van uw woning

Nvt

Onderbouwing waardebepaling

Nvt


Nicole Kamp

10/10

Annemarie is een erg deskundig en fijn persoon! Altijd bereikbaar en neemt al het werk uit handen. Bij vragen meteen een antwoord, al met al een super ervaring!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters - Midden Groningen


Familie Wierda

10/10

Toen wij contact opnamen met IQ Makelaars in Almelo over de verkoop van onze recreatiewoning was het eerste gesprek spontaan en positief. Heel snel was er een afspraak. Er werd op korte termijn een... Toen wij contact opnamen met IQ Makelaars in Almelo over de verkoop van onze recreatiewoning was het eerste gesprek spontaan en positief. Heel snel was er een afspraak. Er werd op korte termijn een open huis geregeld. Door het actieve beleid werd ons huis supersnel verkocht.

Sterke punten

Bij het eerste bezoek van de makelaar werden er duidelijke afspraken gemaakt, die ook werden nagekomen.
Als we een vraag hadden werd er onmiddellijk gereageerd. Ook snelle tussentijdse...
Bij het eerste bezoek van de makelaar werden er duidelijke afspraken gemaakt, die ook werden nagekomen.
Als we een vraag hadden werd er onmiddellijk gereageerd. Ook snelle tussentijdse rapportages over de bezichtigingen.
Adequate snelle afhandeling bij de verkoop.
Echt een mooie fotoreportage!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Makelaar Ronald Krikken verdient een pluim!

Zichtbaarheid van uw woning

Prima.

Onderbouwing waardebepaling

Een goed overleg en tevreden met de waardebepaling.