Reviews

9.4 / 10
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Presentatie van uw woning
9.4/10
Kennis lokale verkoopmarkt
9.4/10
Eerlijk advies
9.5/10
Flexibiliteit
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.2/10
Vakinhoudelijke kennis
9.4/10
Reactietijd email
9.5/10

148 Reviews

Pepijn

10/10

Tijdens de onderhandelingen wist Ronald een mooie / gunstige prijs voor ons te bedingen en kon hij mij over de gang van zaken goed informeren.

Sterke punten

kennis

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Ronald Krikken


LT Lawyers & consultants

1/10

Waardeloos

Sterke punten

geen

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Streekstra Leeuwarden

Reactie iQ Makelaars:

Geachte heer Jansen,
Ik ken u niet persoonlijk, helaas alleen via mailcontact. U heeft aangegeven de belangen van uw cliënt te behartigen, namelijk de koper van een appartement in Bolsward....
Geachte heer Jansen,
Ik ken u niet persoonlijk, helaas alleen via mailcontact. U heeft aangegeven de belangen van uw cliënt te behartigen, namelijk de koper van een appartement in Bolsward. Helaas is uw cliënt in gebreke gebleven en heeft zich niet gehouden aan de wettelijke financieringsafspraken waardoor de overdracht niet door heeft kunnen gaan bij de notaris. De koopovereenkomst is inmiddels door de advocaat van de verkopers officieel ontbonden. Wij betreuren de gang van zaken en vinden deze review dan ook niet correct.
Met vriendelijke groet,
iQ Makelaars Friesland


van Eikenhorst

10/10

Bij de zoektocht naar mijn droomwoning heeft dhr. Krikken van IQMAKELAARS mij zeer doeltreffend geholpen en het gehele traject goed begeleid. Bedankt voor de geweldige samenwerking!

Sterke punten

Dhr. Krikken adviseerde de juiste zaken op de juiste momenten.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Dhr. Ronald Krikken


Familie Jonker

10/10

Annemarie heeft een nieuwe, moderne verkoopstrategie. Ze denkt goed mee met de verkoop, maar ook met andere praktische zaken bv een tussenoplossing voor wonen bij snelle verkoop. Annemarie was... Annemarie heeft een nieuwe, moderne verkoopstrategie. Ze denkt goed mee met de verkoop, maar ook met andere praktische zaken bv een tussenoplossing voor wonen bij snelle verkoop. Annemarie was altijd bereikbaar. Wij hadden ons huis binnen 2 weken verkocht en hebben er geen omkijken naar gehad.

Sterke punten

Altijd bereikbaar, snel, modern, 100% service

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters


Helmers

9/10

IQ makelaars (Annemarie Peters) heeft zeer snel gereageerd bij mijn zoektocht naar een goede makelaar, dit ervoer ik als zeer positief.
Ook de verkoop van het pand is zeer voorspoedig...
IQ makelaars (Annemarie Peters) heeft zeer snel gereageerd bij mijn zoektocht naar een goede makelaar, dit ervoer ik als zeer positief.
Ook de verkoop van het pand is zeer voorspoedig verlopen.
De opbrengst van de woning past precies bij ons verwachtingspatroon.
Als ik alles in overweging neem dat kan ik concluderen dat ik deze makelaar met klem kan aanbevelen.

Sterke punten

Snel, accuraat

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie Peters


Blaauw

10/10

Onze contactpersoon Annemarie Peters gaf goede uitleg en voldoende informatie over de werkwijze van IQ Makelaars!

Sterke punten

Annemarie Peters is flexibel, helder en concreet, geeft goede terugkoppeling, is toegankelijk en betrouwbaar.

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Annemarie


Anoniem

9/10

Zeer tevreden. Alles in goed overleg. Korte lijnen. Bij bijzonderheden steeds direct telefonisch of via mail even afstemming gezocht. Fijn dat bezichtigingen vlot en prima gecoordineerd werden.... Zeer tevreden. Alles in goed overleg. Korte lijnen. Bij bijzonderheden steeds direct telefonisch of via mail even afstemming gezocht. Fijn dat bezichtigingen vlot en prima gecoordineerd werden. Dames waren zeer professioneel en prettig in contact en afhandeling.


Hendriks

10/10

Goede ervaring

Sterke punten

Goed verkoopplan en uitwerking zoals voorspeld

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Allen prima

Zichtbaarheid van uw woning

overal bovenaan

Onderbouwing waardebepaling

goed uitzoekwerk op voorhand


Geert Langenhuis

10/10

Erg fijn! Binnen een paar weken ons huis weten te verkopen. Snel en zorgvuldig geregeld.

Sterke punten

- Snel
- Zorgvuldig
- Vriendelijk


Irene kok

10/10

Ik heb een hele goede ervaring met de dames van iQ makelaars gehad. Ze waren vriendelijk, flexibel en goed in adviezen geven.

Sterke punten

Flexibel, snel op reacties, betrouwbaar, vriendelijk, advies

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Marloes en lana

Zichtbaarheid van uw woning

Goed

Onderbouwing waardebepaling

Goed