9.1 /10

checkbox98% beveelt Ecobright.nl aan!

Ralph

Prima licht. Precies wat we wilden. Snel en goed geleverd.

anonymous

Uitstekende service. Snel en deskundig geholpen, bij installeren van hotelschakeling Ecodim 0.7. Lampen voldoen prima, goed te dimmen icm Ecomdim.

Gijs Zwijnenburg

Bestelling goed ontvangen en levering perfect uitgevoerd

Michel DELARUE

SterSterSterLege sterLege ster

Trage levertijd

Antwoord Ecobright.nl

Goedemorgen Michel, Dank voor uw feedback. Wat vervelend dat de zending langer onderweg geweest is dan dat dit zou moeten. Onze vervoerders doen altijd hun uiterste best om de levering de eerst volgende dag te bezorgen. Soms komt het voor dat dit helaas door omstandigheden niet lukt. Mocht u nog een keer een probleem ervaren met uw levering horen wij dit graag. Wij zullen altijd meedenken voor een passende oplossing. Prettige dag verder. Met vriendelijke groet, Timo - Ecobright

Geantwoord op

Henk Antonise

Er ging iets fout tijdens trasport en er werd direct zeer klantvriendelijk en zorgvuldig op gereageerd

Jan van Maarseveen

Met de informatie op de website waren de spullen snel gevonden om een staande halogeen kamerlamp om te bouwen naar LED. De spullen arriveerden snel en de ombouw was eenvoudig en de combinatie lamp en dimmer voldoet uitstekend.

René Verstraeten

Op tijd juiste artikel geleverd

SterSterSterHalve sterLege ster

bestelde produkt (dimbare stekker) werd snel geleverd. Verder nog geen ervaring met dit bedrijf.

Walter Cochuyt

gemakkelijk om te bestellen en snelle levering.

anonymous

Ruime keus en snelle levering.

Beste prijs en snelle levering

Roel Baarslag

Snel en de juiste weergave

Robert Duin

Buitengewoon goede service

Dino De Backer

Ja. Lampen, heel goed

anonymous

Je kunt ze bellen! en dan wordt het keurig en snel opgelost!

Ecobright.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 7 mei 2014

Ecobright.nl

Bent u op zoek naar led verlichting van topkwaliteit, maar toch voor een zeer scherpe prijs? Dan bent u bij EcoBright aan het juiste adres. EcoBright (gevestigd in Doetinchem) biedt een breed assortiment led lampen aan voor concurrerende prijzen. Led bespaart tot 90% op uw verlichtingskosten en heeft een zeer lange levensduur. Via onze gemakkelijk te bedienen webshop koopt u gemakkelijk led lampen online.

Dr. Huber Noodtstraat 89a

7001 DV Doetinchem

Ralph

Prima licht. Precies wat we wilden. Snel en goed geleverd.

Gijs Zwijnenburg

René Verstraeten

Op tijd juiste artikel geleverd

SterSterSterHalve sterLege ster

Walter Cochuyt

gemakkelijk om te bestellen en snelle levering.

anonymous

Ruime keus en snelle levering.

Beste prijs en snelle levering

Roel Baarslag

Snel en de juiste weergave

Robert Duin

Buitengewoon goede service

Dino De Backer

Ja. Lampen, heel goed

anonymous

Je kunt ze bellen! en dan wordt het keurig en snel opgelost!

Ecobright.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10