Mirjam Hartlief

Ik heb een hele slechte ervaring met Fotofabriek. Een hele leuke (wat grotere) bestelling gedaan, eerst gebeld of de bestelling echt op tijd klaar zou kunnen zijn, werd verzekerd dat dit zo zou zijn. Op het aangegeven moment gebeld om te checken, zou die avond klaar zijn, helaas niks meer gehoord, volgende morgen om 08.00 uur meteen gebeld, nee sorry, wordt vandaag. Toch nog even checken bij een collega waarom het niet klaar was en hoe laat het dan zou worden, tot hun spijt was er een technische storing geweest waardoor er vertraging was ontstaan, maar werd meteen aan gewerkt en zou misschien toch nog op tijd klaar zijn, bel over een uurtje maar terug. Binnen een half uur kreeg ik een mail: er was wat miscommunicatie geweest over de reden van de vertraging.... de bestelde items waren helemaal niet op voorraad..... dus werd de order geannuleerd.
ONGELOFELIJK!

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

niet

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Begrijpelijk dat dit ook tot frustratie heeft geleid. Helaas is er een miscommunicatie geweest van de levering van het product.
Onze excuses hiervoor.
Er is reeds mail contact geweest en we hebben de gehele order geannuleerd en het betaalde bedrag is gestorneerd.
Fijne middag gewenst.

Score voor Fotofabriek.nl: 0.5/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Nee
Aangekocht product: kerstballen, maar dus niet ontvangen