T.P. Boersma

A4 fotoboek gemaakt, de pagina's indelen en bewerken vond ik voldoende/ ruim voldoende. Enigsinds lastig vond ik de foto's kleiner/ groter maken en ook van tekst voorzien: voordat het in de gaten had had je per ongeluk op het prullenbak symbooltje geklikt, weg foto/tekst. Gelukkig kon je het gelijk herstellen maar mij overkwam tijdens het opmaak proces regelmatig. De foto's werden m.i donkerder afgedrukt dan ik visueel op mijn scherm zag.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
Wat vervelend om te lezen dat er snel mis geklikt kan worden en dat het toch net niet helemaal handig werkt voor u.
Mocht u een nieuw project starten en vragen /hulp nodig zijn kijken wij graag met u mee. U mag altijd een chat openen zodat we per direct mee kunnen kijken.
Wat betreft een beeldscherm en gedrukt exemplaar kan dit iets kloppen. Dit is namelijk afhankelijk van hoe u het beeldscherm heeft ingesteld. Mocht u hierover twijfelen is daarover een chat openen ook altijd mogelijk! We kunnen u dan uiteraard adviseren.
Hopelijk bent u toch blij met het geen wat u heeft ontvangen. Zo niet, u mag ons altijd mailen of bellen. Zoals reeds vermeld, helpen we u graag.
Fijne avond gewenst.
Team Fotofabriek