In de eerste plaats geef ik nooit adviezen over dingen waar ik niet deskundig over ben. Ten tweede vind ik het nog steeds onbegrijpelijk dat de komst van de medewerker per dagdeel en niet nauwkeuriger wordt aangekondigd. Ter vergelijk: de boodschappenservive van een supermarkt werkt per 5 minuten, dan moet de energiewacht toch wel kunnen duiden per uur.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
De controle wordt duidelijk uitgevoerd en ik weet ook dat de packing is vervangen
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Zie antwoord op de eerste vraag.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer Jordaans,
Hartelijk bedankt voor uw review.
We waarderen de vergelijking met de boodschappenservice van de supermarkt wanneer het gaat om onze tijdvakken. Echter is dit appels met peren vergelijken :).
Onze monteurs geven namelijk bijna nooit alleen onderdelen af. Dit gebeurd namelijk alleen maar in overleg met de klant wanneer het gaat om het vervangen van de filters van de warmte terugwinunit en de klant nadrukkelijk aangeeft de filters zelf te plaatsen en dus liever daarvoor niet 4,5 uur wacht.
Onze monteurs worden op pad gestuurd voor het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen. Onze planners houden altijd rekening met onvoorziene omstandigheden, zoals noodmeldingen waarbij we binnen 2 uur ter plaatse moeten zijn. Helaas lopen onze monteurs tijdens de werkzaamheden tegen onvoorziene omstandigheden aan waardoor een reparatie soms langer duurt dan de tijd die is ingepland. Soms neemt het vervangen van een onderdeel al 2 uur in beslag, zonder uitloop van de monteur. Om die reden is het voor ons niet haalbaar om het tijdvak korter te maken. Onze klanten ontvangen wel een sms-bericht wanneer de monteur onderweg is.
We hopen dat we met deze toelichting we u iets wijzer hebben gemaakt.
Energiewacht, Team Webcare