Carglass

Michael

Wat een klote bedrijf !!!

Uw ervaring

Afspraak gemaakt voor sterrentje in de raam enkele dagen later kon ik al langskomen voor mijn sterrentje in de raam. Op de dag van de afspraak werd verteld dat de raam vervangen moest worden . Raam werd besteld met logo (extra kosten aan gebonden) wel eigen keus maar goed betreft een bijna nieuwe auto. Nieuwe afspraak voor het plaatsen van de nieuwe raam gemaakt .
Tot dusver nog prima geholpen maar dan .

Op dag van de afspraak optijd aanwezig alleen ze hadden de verkeerde raam besteld ( zonder logo ) Weer nieuwe afspraak gemaakt zodat ze tijd hadden om de goeie raam te bestellen . Ik zou worden gebelt als de raam niet optijd binnen zou zijn maar niet gebeld dus raam zou aanwezig moeten zijn dus hub dinsdag ochtend om 8.15 uur naar de afspraak was de raam weer niet binnen . Na wat discussie werd er geen afspraak gemaakt maar werd er afgesproken dat ze zouden bellen als de goede raam binnen zou zijn. Dag erop werd ik al gebeld kon wel gelijk smiddags nog langskomen aangezien ik die dag toch al vrij was .
Waar normaal gesproken word gezegd dat ze 2 a 2.5 uur nodig hebben waren ze nu binnen 1 uur en 15 minuten klaarwat opzich prima is .
Na reparatie automatten netjes gestofzuigd maar dashboard was bezaait met vuil , deuk in me speakerkap die op het dashboard zit en wat lak van me auto waarschijnlijk van het raam eruit halen . Korting die ik kreeg omdat het niet helemaal was gelopen hoe het hoorde was de kosten voor het logo raam.
Dat ik 2 x een halve dag vrij heb moeten pakken als zzp'er word tot op heden niks mee gedaan en speakerkap is besteld maar kan ik weer voor terug . al met al kut bedrijf die mij nooit meer terug gaan zien !

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review.
Wij leren graag van de ervaringen die onze klanten hebben na een bezoek aan Carglass.
Mocht u naar aanleiding van uw review een terugkoppeling willen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar onze Customer Service afdeling, customerservice@carglass.nl

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: