We hebben meerdere keren een container hier gehuurd dat ging altijd goed, tot de laatste keer. Wij hadden ons vergist in het soort puin. Dat kan gebeuren natuurlijk maar de manier waar op dit is afgehandeld vinden wij niet zo heel netjes.
We kregen over de mail een foto toegestuurd die de chauffeur had genomen sochtends en een nieuwe factuur erbij. Meneer de chauffeur had ook even kunnen aanbellen en het ons kunnen zeggen, bij het weghalen van de container is onze bestrating beschadigd en de mailtjes die er naderhand gemaild zijn vinden wij ook erg kort door de bocht
Het enige voordeel is dat je snel een container kan huren
Reactie Afval.nl:
Beste,
Bedankt voor de toelichting. Onze chauffeurs weten niet wat er met kantoor wordt afgesproken over het afvalsoort. Als zij ander afvalsoort aantreffen in de container dan in de oorspronkelijke opdracht staat, maken zij inderdaad een foto zodat het bij het storten en bij de administratie juist verwerkt wordt.
Wij vinden het vervelend dat de straat is beschadigd bij het plaatsen van de container. Op dit moment wordt er een schaderapport opgemaakt en onze collega's zullen spoedig contact met u opnemen. Onze excuses voor dit ongemak.