Het bedrijf is totaal inflexibel en niet service gericht. Bij de bestelling duidelijk aangegeven 10 minuten voor levering even te bellen. Dit ivm met het onderweg zijn naar afleveradres.
De dag vantevoren nog contact opgenomen of ze een richttijd konden geven. Dat kon niet, enkel van 07:00 tot 17:00.
Om 07:05 werd ik gebeled dat ze de straat in reden. Niet bepaald 10 minuten van te voren. Vriendelijk gevraagd even te wachten maar dit was absoluut geen mogelijkheid. De chauffeur was lomp en gaf direct aan nergens op te wachten. De container is vervolgens op een andere plek neergezet en bij aankomst bij afleveradres. Een dramatisch bedrijf als je het mij vraagt.
Reactie Afval.nl:
Beste,
Bedankt voor de toelichting.
Op onze website kunt u aangeven dat u graag van te voren gebeld wilt worden, hierbij wordt geen tijdsbestek genoemd.
Tevens is het inderdaad helaas niet mogelijk om een tijd te noemen, hoe laat de container geplaatst zal worden. Vandaar dat wij op onze website ook communiceren met de tijden; tussen 07:00 uur en 17:00 uur.
De chauffeur gaf aan dat u hem gevraagd had een kwartier te wachten. Echter was er na een half uur wachten nog niemand ter plaatse. De chauffeur heeft daardoor de container zo goed mogelijk naar eigen inzicht proberen te plaatsen.
Desondanks vinden wij het vervelend dat u de communicatie van de chauffeur als lomp heeft ervaren. Uiteraard zullen wij hiervan een terugkoppeling aan de leverancier geven.
Team Afval.nl