VAB

Niet goed raad het niemand aan .mijn instructeur was niet vriendelijk en brak mij elke les meer en meer af , ik kreeg niet eens de kans om mijn spiegels juist te zetten voor vertrek waardoor ik op de autosnelweg moest rijden aan 120 km/u camions moest inhalen zonder dat mijn spiegels juist werden gezet . Vervolgens moest ik meer naar links rijden met mijn auto terwijl ik altijd geleerd heb van uiterst recht te rijden op de rijbaan toen ik meer naar links moest van mijn instructeur kreeg ik weer commentaar dat ik meer naar rechts moest rijden met andere worden ik kon niks goed doen voor deze man . Toen heb ik mijn examen moeten uitstellen omdat hij zei dat ik niet voldeed aan de verwachtingen ( terwijl iemand van mijn familie had achtergereden en niks had aangemerkt op mijn rijden ) in het examen centrum heeft hij mij ronduit belachelijk gemaakt tegen over andere ( leerlingen ) en hun ouders en begeleiders en zei hij dat ik graag eens wou weten hoe het voelde om een boete te betalen aan de vab . ik moest toen nog van Eeklo naar Evergem rijden en was aangedaan van deze manier van lesgeven ik heb voor deze lessen heel veel moeite moeten doen en moeten sparen en vind het verschrikkelijk dat mijn geld en lessen op zo een manier besteed zijn .

Reactie VAB:

Beste, het is niet fijn om te horen dat je tijdens de rijlessen werd ontmoedigd en dat je er geen goed gevoel aan over hield. Van onze begeleiders verwachten we dat ze steeds op een professionele manier omgaan met de leerlingen en hen op een constructieve manier vormen tot veilige en verantwoorde bestuurders. Het spijt ons dat jij een andere ervaring had. We nemen dit intern op. Als je dit verder wil bespreken kan je ons altijd contacteren.

Score voor VAB: 1/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: rijles 12U automatic