Na een misverstand heb ik een slechte review geplaatst,nu toch samen met verkoper tot een oplossing gekomen.dus bij deze tevreden.
N.vermeulen
(Bewerkt)
zeer klantvriendelijk en erg snel gereageerd!top!
Leene Communicatie bv
De pennen zijn zoals altijd mooi en schrijven fijn, het bestelproces gaat ook makkelijk. Ik zou alleen niet meer UPS werken, die hebben volgens mij de doos rechtstreeks bij een afleverpunt gebracht.
CV-Recruits
Goed bereikbaar en behulpzaam
By A-W
Heel goed. Hielpen waar kon en gaven tips voor betere kwaliteit
Brigitte Wellness and Care
4 jr terug al eens notitieboekjes besteld. Wilde dit nu weer doen, heel prettig telefoongesprek gehad. Bezig met producten, maar ook zeker een mensen-mens! Weet hoe om te gaan met ondernemers en hun...4 jr terug al eens notitieboekjes besteld. Wilde dit nu weer doen, heel prettig telefoongesprek gehad. Bezig met producten, maar ook zeker een mensen-mens! Weet hoe om te gaan met ondernemers en hun wensen. Kreeg de boekjes snel thuis. Ben keurig geholpen en ga zeker weer wat bestellen en dit keer sneller dan 4 jr. ;-)
Smans Illustraties
Prima, persoonlijke benadering, komt beloftes na, goede service en kwaliteit.
Heerschap Groep
Ontzettend goede service! Het contact met Zintuig.nl heb ik als erg prettig ervaren; deskundig, snel en duidelijk.
Nard
Goed.
BCB
Het was een erg persoonlijke warme aanpak van zaken!