ValueCare bv
vlot
Fijn telefonisch contact gehad met Soner. Spoedlevering dus er werd direct gehandeld. Alles snel in werking gezet, betreft bedrukte fly tags, prima kwaliteit. Vervolgens per mail op de hoogte gesteld door Steph over de bedrukking en levering. Al met al prima ervaring!
Er waren een paar kleine hobbels op de weg, maar deze is ivertroffen met de snelle levering en goede service!
Goed meegedacht en gecommuniceerd in het bestelproces. Vlotte levering.
vlot en goede communicatie
Great service + product
prima; een fijn bedrijf die afspraken na komt en vriendelijk zijn
Heel fijn! Het contact wat ik telefonisch en via de mail had was betrokken en snel. Er werd meegedacht en meebewogen als dat nodig en wenselijk was.
Verschillende producten besteld. De communicatie verliep erg goed en ze waren zeer transparant. Ze helpen ook met de drukproef. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht. Zeker aan te raden!
Perfect geholpen. Doe wel vaker zaken met zintuig.
De producten die we besteld hadden, waren ondanks een krappe levertijd op tijd binnen én ze werden erg goed ontvangen door de nieuwe collega's. Kortom, het was een hele mooi toevoeging aan onze introductiedag. Dank nog voor de soepele en snelle service!
Flexibel bedrijf, had opdracht met korte levertijd. Goed geholpen!
Vlotte en duidelijke communicatie. Producten vielen goed in smaak bij de doelgroep. Letterlijk en figuurlijk. :-)
Zeer professioneel en klantvriendelijk te woord gestaan
prima, snel antwoord
Zintuig.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Zintuig.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
vlot
Goed meegedacht en gecommuniceerd in het bestelproces. Vlotte levering.
vlot en goede communicatie
Great service + product
prima; een fijn bedrijf die afspraken na komt en vriendelijk zijn
Perfect geholpen. Doe wel vaker zaken met zintuig.
Flexibel bedrijf, had opdracht met korte levertijd. Goed geholpen!
Zeer professioneel en klantvriendelijk te woord gestaan
prima, snel antwoord