Reviews

9.1 / 10
237 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Informatie op de website
8.6/10
Algemene indruk site
8.8/10

237 Reviews

Voskuil
9/10

Duidelijke site, snel antwoord op vragen

Sterke punten

Goede duidelijke site


Anoniem
10/10

Heel overzichtelijk en snel

Sterke punten

Heldere communicatie zowel via de mail als telefonisch


Anoniem
10/10

Ruime keuze, prettige website, makkelijk bestellen en betalen. Ook de nabestelling telefonisch goed geregeld.

Sterke punten

Veel variëteiten, in verschillende prijsklassen. Bestellen en betalen gaat soepel. Ook telefonisch goed contact te krijgen. Bezorger komt de afspraken goed na.

Verbeterpunten of tips

Website was niet altijd goed bereikbaar, onduidelijk wat daar de oorzaak van was.


Anoniem
9/10

Top!

Sterke punten

Telefonische ondersteuning bij de website is top! Ik kreeg gelijk de informatie die ik nodig had om mijn bestelling te plaatsen

Verbeterpunten of tips

Art. nrs of namen vermelden bij de foto's op de site


Anoniem
10/10

Goed. Aanbevelingswaardig


Sanne
10/10

Prima, site is gemakkelijk te bedienen.

Sterke punten

Uitgebreide informatie bij de tegels is erg prettig (voegbreedte etc).

Verbeterpunten of tips

Met meer foto's van de tegels in verschillende omgevingen en een foto van een losse tegel achter een witte achtergrond oid is het gemakkelijker om een beeld te krijgen van de kleuren van de tegels, dit zou ze keuze tussen verschillende kleuren sterk vergemakkelijken.


Anoniem
10/10

Heel goed.

Sterke punten

Snel gebeld worden, nadat we de order hadden geplaatst. Snelle levering.


Anoniem
8/10

Goed

Sterke punten

afspraken mbt levering duidelijk en goed nagekomen

Verbeterpunten of tips

geen


Jan Kok
10/10

Makkelijk en snel

Sterke punten

duidelijke omschrijving, telefonische vraag snel beantwoord

Verbeterpunten of tips

Toevoegen aantal tegels in een verpakking zou makkelijk zijn


Anoniem
7/10

Prima

Verbeterpunten of tips

De bezorgtijd in de mail (11.00-13.00 u.) stemde niet helemaal overeen met de sms van de transporteur (10.00-12.00u.). Ik kon gelukkig op tijd thuis zijn toen ik de sms las, maar het was wel even spannendof ik het zou redden.

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Bedankt voor uw opmerkingen, wij zullen dit afstemmen met onze transporteur. Het komt inderdaad wel eens voor dat er door omstandigheden (druk verkeer, vertraging bij andere klanten) afgeweken wordt van de oorspronkelijke bezorgtijd.