Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Dhr. van Arkel

Super snelle levering , producten zijn goed beschermd verzonden. Geen deukjes in de blikken.

Kwaliteitsproducten tegen goede prijs

Roerhoutjes altijd welkom.

Dhr. A. van der Ham

Is beter geweest

Belde om wijziging in bestelling af te stemmen

Mengverf moest nog gemengd worden bij afhalen. Voordeel van bestelling is dan weg

Mevr. Stritzko van de Moosdijk

Vriendelijk aan de telefoon

Gunstig in prijs, snelle levering. Top

Geen verbeterpunten.

Dhr. Familie van Vugt

Fijn duidelijk, meedenkend

Contact op nemen , als er iets is ,goede service

Nvt

Dhr. Henk Custers

Prima snelle en correcte levering

Goed verpakt

Nvt

Dhr. A Zondervan

Prima zaak

Vriendelijk en deskundig personeel

Blijf vooral zo doorgaan

Dhr. H.J. van Wijk

Precies wat ik zocht. Razend snelle en correcte levering. Jammer dat het z,n bekendheid in de
DHZ winkels aan het verliezen is. Het is nu alleen nog on-line leverbaar geloof ik en op deze manier kun je het product dus niet van tevoren bekijken van heb ik de goede hoeveelheid en de juiste kleur. Het zou dus mooi zijn als er verschillende hoeveelheden worden aanboden en dat er een kleurenwijzer bijgeplaatst wordt verder alleen maar lof

Zie tekst

Zie tekst

Dhr. Achten

Duidelijke internet site. Snelle levering volgens afspraak.

Zie ervaringen

Frank

Vlotte afhandeling!

Alle kleuren bestelbaar

Inloggen bied geen “wachtwoord” vergeten

Dhr. Peter van der Elst

Twee emmers Sikkens muurverf besteld. Snelle verzending. Ik krijg 1 emmer binnen. Telefonisch contact opgenomen en klantenservice ging direct kijken hoe het zat. Was 1 emmer beschadigd bij... Twee emmers Sikkens muurverf besteld. Snelle verzending. Ik krijg 1 emmer binnen. Telefonisch contact opgenomen en klantenservice ging direct kijken hoe het zat. Was 1 emmer beschadigd bij vervoerder. Zij hebben direct een nieuwe emmer geregeld. Goede en snelle service, vriendelijke te woord gestaan.

Service. Klantvriendelijkheid