speeltuin Elckerlyc
zeer klant vriendelijk
Prima! kwaliteit van het vlees, de vis het eten in het algemeen geweldig! prima service!
Denken mee en leveren erg snel.
Supergoede kwaliteit en service
Heel snel en adequaat
Top
het was makkelijk om een goede afspraak met van Helden te maken, precies zoals het hoort, met een goede prijs!!
perfecte service
snelle nette service en behulpzaam personeel
Denken met je mee.
Goede service
Erg goede en efficiente ervaring met goede kwaliteit, voor een lage prijs.
200 doppers besteld met logo. Deze kwamen snel binnen en de hulp met bestellen was fijn!
een hele mooie ervaring met van Helden. Binnen een week was de bestelling binnen en het ziet er prachtig uit
goed
Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer klant vriendelijk
Denken mee en leveren erg snel.
Supergoede kwaliteit en service
Heel snel en adequaat
Top
perfecte service
snelle nette service en behulpzaam personeel
Denken met je mee.
Goede service
Erg goede en efficiente ervaring met goede kwaliteit, voor een lage prijs.
goed
Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt: