Berg
- Sterke punten Taxatievergelijk.nl
- Alles online en met telefoon te regelen
SPAM Goed
Snel en makkelijk
Prettig om zaken te doen met dit bedrijf.
prima duidelijk
prima gegaan
Goed en vakkundig uitgevoerd
Super
Prima en op tijd het rapport ontvangen
Zeer goed
geen idee
Goede ervaring, duidelijk gecommuniceerd
Top! Alles snel en vakkundig verlopen.
zijn verreweg de goedkoopste , moest er even achteraan zitten , dat het op tijd geleverd werd , maar uiteindelijk ruim op tijd binnen
Taxatievergelijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Taxatievergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Taxatievergelijk.nl
Pastoor Vermuntstraat 1a
4851 CR Ulvenhout
SPAM Goed
Snel en makkelijk
Prettig om zaken te doen met dit bedrijf.
prima duidelijk
prima gegaan
Goed en vakkundig uitgevoerd
Super
Prima en op tijd het rapport ontvangen
Zeer goed
geen idee
Goede ervaring, duidelijk gecommuniceerd
Top! Alles snel en vakkundig verlopen.
Taxatievergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Taxatievergelijk.nl