David89
Perfect
Zeer slechte behandeling klantenservice. Het ging redelijk met de kaart tot ik iets wilde wijzigen. Klantenportaal is onbereikbaar, medewerkers kunnen niet helpen, je hebt wachtwoorden en gebruikersnamen en activatiecodes die niemand kent. Ik ga een andere kaart bestellen.
Pasje wordt niet altijd goed gelezen bij de betaalautomaat. Waarom geen digitale pas in de wallet van de telefoon, Apple Pay.
Prima tankpas en werkt tot nu toe nog bij alle tankstations
Werkt soms prima maar in buitenland kan ik er weinig mee!
Hele goede ervaring
Werkt prima en overal te gebruiken
Facturen mogen ietsjes sneller worden opgestuurd , dan heb ik het over de wekelijkse facturen.
Professioneel top
helemaal top
Maakt het administratief makkelijker om tankbonnen op orde te houden
Tot nu toe alles naar wens
Goede ervaring, werkt bijna overal
Zeer handig
Tankpas.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tankpas.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima tankpas en werkt tot nu toe nog bij alle tankstations
Werkt soms prima maar in buitenland kan ik er weinig mee!
Hele goede ervaring
Werkt prima en overal te gebruiken