Reviews

9.5 / 10
2364 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

2364 Reviews

Van Leuven

10/10

Fijne service goed villes hoge kwaliteit

Sterke punten

Kwaliteit, service, beteikbaarheid

Verbeterpunten of tips

Geen op aanmerkingen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super gemakkelijk, kunt alles navragen krijgt snel antwoord site is super laagdrempelig


van Sprundel

8/10

Heb net mijn bestelling thuis. Maar bij de kip in braadzak zaten geen braadzak en kruiden bij !!!

Sterke punten

Goede uitleg

Verbeterpunten of tips

Minder plastiek

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Ach wat jammer, is het cadeautje dat wij bij uw bestelling zouden doen niet helemaal compleet. Maar het belangrijkste, de gratis scharrelhoen heeft u ontvangen. Mocht u de gratis kruiden en braadzak... Ach wat jammer, is het cadeautje dat wij bij uw bestelling zouden doen niet helemaal compleet. Maar het belangrijkste, de gratis scharrelhoen heeft u ontvangen. Mocht u de gratis kruiden en braadzak die erbij hoorden willen ontvangen, dan laat het ons weten. Zenden wij het na. Geniet er lekker van, groet kirsten


m heiden

9/10

Kwaliteitsproducten tegen een redelijke , eerlijke prijs.

Sterke punten

eerlijk product waar niet mee geknoeid is en waarvan we altijd op aan kunnen dat het precies is wat je besteld

Verbeterpunten of tips

jullie vervoerder Trunkz neemt het helaas niet zo nauw met de vervoers/ bezorgvoorwaarden. Vaak gaat het goed maar vorige keer zeiden ze dat we niet thuis waren terwijl we bij wijze van spreken bij... jullie vervoerder Trunkz neemt het helaas niet zo nauw met de vervoers/ bezorgvoorwaarden. Vaak gaat het goed maar vorige keer zeiden ze dat we niet thuis waren terwijl we bij wijze van spreken bij de deur zaten te wachten. en omdat we vrijdag geleverd krijgen kregen we nu jullie heerlijke vleespakket pas maandagavond geleverd en was het bij aankomst op kamertemperatuur. snel ingevroren maar het is zonde dat jullie kwaliteitsproduct zo behandeld wordt door de vervoerder. Het vlees is nog goed maar het had niet nog een dag moeten duren of we hadden voor 200+ euro vlees weg moeten gooien, en dat kan nooit de bedoeling zijn.
ik weert dat een goede vervoerder vinden moeilijk is en dat jullie hier niet veel aan kunnen doen maar toch wilde we het even melden x

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker , ook omdat je zelf kan kiezen per hoeveel het verpakt word


Afke de Jonge

9/10

De ervaring is top

Sterke punten

Denken altijd in oplossingen

Verbeterpunten of tips

een ander vervoersbedrijf zoeken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja en het vlees is goe verpakt


Martinka Zandijk

9/10

Zeer goede ervaringen, we zijn al een tijdje vaste klant. heerlijk vlees van goede oorsprong

Sterke punten

erg lekker vlees, sympathiek initiatief, goede communicatie

Verbeterpunten of tips

-

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker


A. Eggen

9/10

Fijn bedrijf.

Sterke punten

Kwaliteit zoals beloofd!

Verbeterpunten of tips

Niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


H.Scheepmaker

10/10

Zoals altijd....heel goed

Sterke punten

Vlotte communicatie en goede kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Ga zo door met leuke aanbiedingen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Wim van Dijk

10/10

Ervaring: een dikke 9

Sterke punten

Eerlijk en heerlijk vers vlees, traceerbaar vlees, grote variatie kippen-, varkens- en rundvlees, portie verpakkingen, gratis recepten en een heel goede klantenservice.

Verbeterpunten of tips

Ik zou het zo niet weten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker, het is zeer makkelijk in gebruik


crum

10/10

Goed

Sterke punten

in 2 persoons porties verpakt

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Anneke Engelaar

10/10

Het bevalt ons prima

Sterke punten

dieren wel zijn en dat proef je.

Verbeterpunten of tips

dat je bij het gehakt kruiden kan bestellen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja