Reviews

9.5 / 10
1790 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1790 Reviews

Anja van den Houdt

10/10

Prima in orde

Sterke punten

duidelijk.
portionering.

Verbeterpunten of tips

----

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

het zelf kunnen samenstellen


P .Reiling

10/10

Positief

Sterke punten

Goede Kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

oke


M.Ploeger

9/10

Prachtig, heerlijk vlees, goed verpakt met data erop. Milieuvriendelijk verpakt.

Sterke punten

Eerlijke communicatie over herkomst vlees, makkelijk bestellen, smaak van vlees en vleeswaren is heerlijk.

Verbeterpunten of tips

Calorieën en bij vleeswaren bijv. Ev. Toevoegingen vermelden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Tromp

9/10

Alles was uitstekend verzorgd en prima gekoeld
d bezorgd. Top. Ik heb één opmerking: de kippensoep was zuur, dus die heb ik maar door de wc gespoeld. Ik hoef er geen vergoeding voor te hebben,...
Alles was uitstekend verzorgd en prima gekoeld
d bezorgd. Top. Ik heb één opmerking: de kippensoep was zuur, dus die heb ik maar door de wc gespoeld. Ik hoef er geen vergoeding voor te hebben, daarvoor is deze onvolkomenheid te miniem.

Sterke punten

zie de beoordelingen.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja. De eerste steak mislukte, zoiets moet je even leren.


Marjan Wassink

10/10

Geweldig, fijn te weten dat wat ik eet van dieren met een goed leven afkomstig is

Sterke punten

steeds weer nieuwe producten, mooie recepten, geweldig vlees

Verbeterpunten of tips

codes in te vullen voor betaling komen niet altijd door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Mar Bregman

10/10

Heel goede ervaringen met dit bedrijf. Per abuis niet geleverde goederen, worden de dag erna alsnog kosteloos nabezorgd. Prima kwaliteit en eerlijk vlees.

Sterke punten

Inderdaad, korte keten. Goed verpakt, een aanrader

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Niet alles vind ik gemakkelijk in gebruik, maar dat ligt aan mijn onkunde over het product, niet aan de kwaliteit


Mijnten

10/10

Alles prima in orde, goed verpakt, en goede kwaliteit vlees

Sterke punten

Kwaliteit vlees, en verpakkings methode

Verbeterpunten of tips

/

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja is prima


Fred van Dijken

8/10

Zeer goed verzorgt en smakelijk

Sterke punten

goede verpakking

Verbeterpunten of tips

alles goed geregeld

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Dijk

10/10

Correct, vriendelijk, hele goede service, helder.

Sterke punten

eenvoudig bestellen, transparant, goede informatie, lekkere recepten.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk


Berghorst

10/10

Het vlees was keurig verpakt.
En het was heel lekker.

Sterke punten

Smaak

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel gemakkelijk