Reviews

9.5 / 10
1879 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

1879 Reviews

Slob

9/10

Top

Sterke punten

mooi overzichtelijk gerangschikt en breed aanbod

Verbeterpunten of tips

spekblokjes zouden wat ons betreft kreiner/ dunner gesneden mogen worden als optie en ook keuze in verpakking van ca 150gr

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

super makkelijk


Pieter Kooijman

10/10

Geweldig weer smaak met eten van vlees

Sterke punten

kwaliteit van het product

Verbeterpunten of tips

ga vooral zo door en hopelijk niet de prijsstijgingen zoals in de supermarkten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja en al door geleid naar vrienden en kennissen


J.Heeringa

9/10

Mals en lekker vlees, netjes verpakt afgeleverd. Het was me eerst niet helemaal duidelijk dat een geplaatste bestelling pas verwerkt kan worden zodra de 'hele' koe verkocht is. Waarschijnlijk loopt... Mals en lekker vlees, netjes verpakt afgeleverd. Het was me eerst niet helemaal duidelijk dat een geplaatste bestelling pas verwerkt kan worden zodra de 'hele' koe verkocht is. Waarschijnlijk loopt het beestje nog in de wei ten tijde van mijn bestelling, wat maar weer aangeeft dat het echt vers is.

Sterke punten

Goede smaak, hoge kwaliteit vlees

Verbeterpunten of tips

M.n. duidelijk op de websites aangeven dat het niet zoals bij veel online bestellingen tegenwoordig een kwestie is van 'vandaag besteld, morgen in huis'. Niet dat het erg is, dat je even moet... M.n. duidelijk op de websites aangeven dat het niet zoals bij veel online bestellingen tegenwoordig een kwestie is van 'vandaag besteld, morgen in huis'. Niet dat het erg is, dat je even moet wachten, als het maar duidelijk is.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut en handig verpakt waardoor de kwaliteit goed blijft


A. van Rosendaal

10/10

Perfect zoals altijd!

Sterke punten

Prachtig vlees en heel fijn verpakt.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer


L.Spoormaker

9/10

Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs!

Sterke punten

De foto's en informatie over de producten zijn heel duidelijk

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Uitstekend!


Speelman

9/10

Goed,duidelijk

Sterke punten

Overzichtelijk en duidelijk

Verbeterpunten of tips

Nog niet kunnen ontdekken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Sandra Filippo

1/10

Helaas geen goede ervaring. Wilden al langer een deel koe kopen en waren zeer enthousiast maar...Vlees was taai en niet lekker.
Meest vervelende was nog de reactie, Dan heeft u een mindere koe...
Helaas geen goede ervaring. Wilden al langer een deel koe kopen en waren zeer enthousiast maar...Vlees was taai en niet lekker.
Meest vervelende was nog de reactie, Dan heeft u een mindere koe gehad. Heb er wel meer dan genoeg voor betaald.
Wij hadden "koe met oornummer 6540 “
Meer mensen die “deze’ koe niet goed vonden.
Entrecote was een echthoek in plaats van een mooi gesneden stuk vlees met vetrandje.
Zijn wij nu de enige die dit zo hebben ondervonden? Zoja dan dan hebben we dus slechte vleesstukken ontvangen.

Sterke punten

Word goed beoordeeld, maar zijn dit echt reactie’s of fake?

Verbeterpunten of tips

professioneel beantwoorden op mail

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

niet-echt


I Riezebos

9/10

Prima

Sterke punten

Overzichtelijke website, snelle levering

Verbeterpunten of tips

Niet dat ik kan bedenken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, verpakking in kleine porties


Sintnicolaas

10/10

Super goed vlees
ruim assortiment er komen steeds meer producten bij

Sterke punten

Alles word netjes afgeleverd en we wordengoed op de hoogte gehouden door
Trunks

Verbeterpunten of tips

Op dit moment niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer makkelijk het word verpakt zoals je het wilt


Gerrit van Drie

10/10

Ben al een tijdje klant. Wordt altijd goed geleverd. Heerlijk vlees voor een goede prijs. Top

Sterke punten

Ben in het geheel erg tevreden.
Vriendelijke bezorgers.

Verbeterpunten of tips

Voor mijn zijn jullie 5 sterren. Ik zou het niet weten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

top