Assortiment / Collectie
Info over het verloop van de order
Kwaliteit van het product

Annelies

Prachtige kaartjes!

Galina

Voor de eerste keer, een heel goed ervaring

Proefdruk en snel service

Lore

Makkelijk om kaartje te maken

Bepaalde achtergronden vind ik niet, als ik wil in zelfde thema iets anders maken.

Reactie Prettyorange.be:

Beste Lore,
Bedankt voor je review!
Als je ergens niet uitkomt of hulp nodig hebt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag waar nodig!
Met...

Wouter

Zeer positief!

Wendy

Zeer goed !

Hele mooie kaarten, anders dan andere sites. Heel makkelijk aan te passen.

Wendy

Snelle en goede kwaliteit

Nathalie

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste en ik ben heel tevreden. Het resultaat zoals je besteld is zoals je ze ontvangt. Heel vriendelijke service! TOP!

correct, goeie service, klantvriendelijk

Jasmien

Supervriendelijk

Ze nemen persoonlijk contact op indien er correcties moeten gebeuren. Zelf online niet gemakkelijk om alles100% goed in te schatten.

Neen

Veroniek

Uitnodigingen gemaakt voor het vormsel van onze dochter. Ze zijn super van resultaat wij zijn alvast grote fan van jullie!! Ook heel makkelijk te personaliseren en veel keuze uit verschillende... Uitnodigingen gemaakt voor het vormsel van onze dochter. Ze zijn super van resultaat wij zijn alvast grote fan van jullie!! Ook heel makkelijk te personaliseren en veel keuze uit verschillende thema’s. Helemaal top!! Heel leuke verpakking trouwens.

Jullie info naar klanten toe is super!!

Eveline

Zeer tevreden over het eindresultaat