Wouter Mulders
Zojuist bij vliegveld afgezet. Zoals altijd weer prima service. Op tijd en aardige en correcte chauffeur. We maken al jaren naar volle tevredenheid gebruik van OT Service.
Op tijd, leuke beschaafde behulpzame chauffeur, aanrader!
Met vrienden naar Schiphol, op een snelle en veilige manier gebracht.
Nou ben 17 september op vakantie geweest en oranje taxi netjes op tijd goed service
Taxi vanaf Schiphol
Keurige chauffeurs,komen op de afgesproken tijd 👍
Dit is het beste taxibedrijf !!!Altijd op tijd, chaufeur is beleef, auto is schoon.
Ik heb bij oranje taxi gereserveerd heen en terugreis, ik heb van dit bedrijf te horen gekregen die al jaren goeie ervaring heeft. Allebei heen en reis was prima, ik voelde alsof ik een vip taxi had. Want beide taxi heen en terug was met een mercedes GLE. En de taxichauffeur die met ons was heel aardig en hielp ons met de baggage.
Ietwat teleurgesteld. Taxi 45 min te. laat op Schiphol. Hadden vroeger betere ervaring Denken dat de centrale de chauffeur niet goed heeft ingelicht betreffende de begraving van onze vlucht
Goeie service op de tijd
het vervoer naar en van de luchthaven wederom tot grote tevredenheid door jullie laten verzorgen: bedankt voor de goede en acurate service. Oranje Taxi service is een briljantje in de vervoerswereld
Hele goede ervaring met dit bedrijf, altijd stipt op tijd en correct!
Uitstekend!
Oranje Taxi is 10/10. Ik gebruik al jaren Oranje Taxi omdat hun Service, auto's en afspraken top zijn. Zeker een aanrader
Super, kan niet anders zeggen. Op het laatste moment hebben zij mij geholpen met een wijziging zonder gedoe. Taxi was ruim op tijd, heel vriendelijk en klantvriendelijk. Absoluut een aanrader.
Oranje Taxi Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Oranje Taxi Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Oranje Taxi Service
Middachtenweg 120
2531PD Den Haag
Op tijd, leuke beschaafde behulpzame chauffeur, aanrader!
Met vrienden naar Schiphol, op een snelle en veilige manier gebracht.
Taxi vanaf Schiphol
Keurige chauffeurs,komen op de afgesproken tijd 👍
Goeie service op de tijd
Hele goede ervaring met dit bedrijf, altijd stipt op tijd en correct!
Uitstekend!
Oranje Taxi Service heeft de volgende resultaten bereikt: