vanBeusekom2wielers
gewoon Goed met een hoofdletter
96% beveelt Kerstpakkettenplaza.nl aan!
gewoon Goed met een hoofdletter
Alles super fijn verlopen en mooi op tijd geleverd volgens afspraak.
We zijn heel tevreden!
Goede afspraken, juiste en correcte levering
Heel informatief en netjes verzorgd qua levering.
Goede service, ik had een verkeerde postcode ingevuld, met 1 mail direct opgelost.
Prettig zaken doen
Snelle service en prettig contact.
Zowel de bestelling als de levering ging soepel.
Voor de 2x kerstpakketten besteld. Alles is goed verlopen.
Breda Gelijk
Het proces verloopt soepeltjes en zonder gezeur. Groot asssortiment en mooie pakketten. Helemaal prima.
Vlekkeloos gelopen!. Complimenten!
Zoals afgesproken en alles netjes bezorgd
Kerstpakkettenplaza.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kerstpakkettenplaza.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kerstpakkettenplaza.nl
Gildeplein 5
6606 AK Niftrik
gewoon Goed met een hoofdletter
Alles super fijn verlopen en mooi op tijd geleverd volgens afspraak.
We zijn heel tevreden!
Goede afspraken, juiste en correcte levering
Heel informatief en netjes verzorgd qua levering.
Prettig zaken doen
Snelle service en prettig contact.
Zowel de bestelling als de levering ging soepel.
Voor de 2x kerstpakketten besteld. Alles is goed verlopen.
Breda Gelijk
Vlekkeloos gelopen!. Complimenten!