De monteur kwam binnen en ging na 2 minuten weer weg. Ik kan niets voor jullie betekenen. En liet ons letterlijk in de kou zitten.

Beste mijnheer/mevrouw,
Ik schrik van uw verhaal en zou graag met u in contact komen om een en ander uit te zoeken. Helaas heb ik via deze weg geen gegevens van u. Zou u contact met mij op willen nemen? Dit kan via ons klantenservicenummer: 088-5050330 of mailen met uw gegevens naar klantenservice@kemkens.nl
U mag vragen naar Helga.
Kemkens BV

Als er een tijdafspraak (tussen 9 en 11 uur) wordt gemaakt, stuur dan niet om 10.30 een bericht dat de monteur onderweg is....als de monteur pas om 12.30 komt!!!

Reactie Kemkens Zonnepanelen:

Wat jammer om te lezen dat de monteur later bij u was dan het afgesproken tijdvak, begrijpelijk dat het vervelend is als u zit te wachten. Helaas reageert u anoniem, anders had ik even contact met... Wat jammer om te lezen dat de monteur later bij u was dan het afgesproken tijdvak, begrijpelijk dat het vervelend is als u zit te wachten. Helaas reageert u anoniem, anders had ik even contact met u opgenomen: Graag wil ik u toelichten dat het SMS bericht wordt verstuurd zodra de monteur vertrekt naar het volgende adres; het kan gebeuren dat er wat reistijd tussen zit. Graag wil ik u bedanken voor de mooie beoordeling over het vakmanschap van onze monteur.
Kemkens BV

Ik doe nooit aanbevelingen aan vrienden/familie

H.spijkers

Accuraat, netjes

Beste heer Spijkers,
Dank u wel voor uw positieve reactie. Dat waarderen wij heel erg!

Nadat de monteurs vertrokken waren kwam dezelfde storing opnieuw

Fem

Als er kosten zijn gebonden bij een ketel onderhoud zeg het vooraf in plaats van achteraf.

Beste mevrouw, meneer Bergh,
Dank u wel voor uw reactie. Het is nodig dat de monteur tijdens zijn bezoek u dit had verteld en uitgelegd. Excuses dat dit niet is gebeurd.

Vissers

Uitleg

Beste mevrouw Vissers,
Beste mevrouw Vissers,
Naar aanleiding van deze review heb ik u geprobeerd te bellen. Helaas kwam het niet goed uit, ik zal u op een ander moment nog een keer bellen, hopelijk spreken we elkaar.
Helga
namens Kemkens BV

Geen zaken toezeggen die niet uitgevoerd worden

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat uw afspraak niet geheel naar verwachting is verlopen. Graag zou ik een en ander uitzoeken voor u, helaas reageert u anoniem op deze review, ik heb langs deze weg geen gegevens van u. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? U kunt bellen naar 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl
U mag vragen naar Helga.