Y Feriani

Beschrijf hier uw ervaring

Prima alles zeer vlot geregeld

Joanne Bos

Kwamen afspraak na

Foeke Elzinga

Handig te plannen via dite, snelle plaatsing

Beschrijf hier uw ervaring

Proma service, voor plaatsing belde de chauffeur.

Manja Kingma

Fijn snel de container geleverd alleen helaas niet opgehaald op de dag die we bij bestelling hebben opgegeven. Dit heeft onze verhuizing bemoeilijkt

Reactie Containerservice:

Als u een ophaalopdracht aanmaakt is dat een datum vanaf, wanneer de container afgevoerd mag worden. Dit kan dus op die dag zijn, maar ook 1 of 2 dagen later. Als u wilt dat de container op een... Als u een ophaalopdracht aanmaakt is dat een datum vanaf, wanneer de container afgevoerd mag worden. Dit kan dus op die dag zijn, maar ook 1 of 2 dagen later. Als u wilt dat de container op een bepaalde dag afgevoerd moet worden, kunt u dat meteen bij het bestellen noteren of ons bellen dan kunnen we dat inplannen.

Monique Stuit

Aflevering zoals afgesproken

Beschrijf hier uw ervaring

Aflevering van de container ging zonder problemen op de aangewezen plaats. Vriendelijke chauffeur.

Gertrude de Win

Ik heb een groencontainer besteld. Via centraal nummer contact gehad met een vriendelijke vrouw en kunnen afspreken dat er vooraf gebeld zou worden met de chauffeur. Deze afspraak is nagekomen.... Ik heb een groencontainer besteld. Via centraal nummer contact gehad met een vriendelijke vrouw en kunnen afspreken dat er vooraf gebeld zou worden met de chauffeur. Deze afspraak is nagekomen. Ondanks uitgebreide omschrijving van de plek waar container geleverd moest worden, stond de chauffeur toch bij het verkeerde plek. Gelukkig was ik op tijd bij hem (hij stond voor het huis i.p.v. achterom) en kon ik met hem meerijden waardoor hij de levering prima heeft uitgevoerd.
In onze situatie (niet op lever adres wonen) is het wel lastig dat er geen contact mogelijk is over de gemaakte planning.

was de goedkoopste.

johan de wilde

Keurig optijd geleverd en ook snel na afmelden weer opgehaald

Is goed bevallen

Roel Broertjes

Tot twee maal een container besteld en deze werd keurig op tijd geleverd. 2e keer een 4 kuub besteld ipv een 3 kuub. Werd keurig teruggebeld dat zij alleen een 3 of 6 kuub konden leveren.... Tot twee maal een container besteld en deze werd keurig op tijd geleverd. 2e keer een 4 kuub besteld ipv een 3 kuub. Werd keurig teruggebeld dat zij alleen een 3 of 6 kuub konden leveren. Overeengekomen dat de 3 kuub bezorgd zou worden en dat het verschil werd terugbetaald.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service. Op tijd gebracht en opgehaald. Regelen brengen en ophalen en omwisselen is eenvoudig te regelen 👍👍

Marjolein Vd Sanden

Super goede en snelle levering

Snelle en goede levering

Menno