rineke fransen

Heel goed

Suzanne

Uitstekend. Makkelijk zelf te ontwerpen, mooie kwaliteit papier. Heel snel bezorgd.

Anna

Zeer behulpzaam, uiterst vriendelijk en meedenkend.

Positief! De site is gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden. Nadat ik de kaart had samengesteld, werd deze gecontroleerd en netjes uitgelijnd door Daglief.nl
De dankbetuigingen werden na...
De dankbetuigingen werden na een dag geleverd.

Stephan Fransens

Uitstekende ervaring met Daglief. Door middel van de ontwerptool zelf een mooie kaart samen kunnen stellen. De ontwerptool is zeer gebruiksvriendelijk en het ontwerpen van een eigen kaart is... Uitstekende ervaring met Daglief. Door middel van de ontwerptool zelf een mooie kaart samen kunnen stellen. De ontwerptool is zeer gebruiksvriendelijk en het ontwerpen van een eigen kaart is daardoor ook zeer eenvoudig. De kwaliteit van de kaarten is ook erg goed. Bij het ontwerpen van de kaarten kan gekozen worden uit verschillende soorten papier voor zowel de kaart als de enveloppe.

Wij kozen er voor om de kaarten door Daglief te laten versturen. Hiervoor kan eenvoudig een adressenlijst ge-upload worden. Na bevestiging van de besteling werden de kaarten netjes de volgende dag afgeleverd bij de geadresseerden.

Marleen

Zeer goed. Meedenkend.

Anne Martine van Buren Zoutewelle

Prettig en persoonlijk

Bjorn

Prima service en hulp bij de opmaak

Myriam Ensing

Zeer goed. Vriendelijk geholpen.

Marlike

Uiterst positief