Cvtotaal

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit
Nakomen van afspraken
8.2/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Cvtotaal

Arjan Winterink

Zie bij tips en/of suggesties.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Reageer sneller als er een vraag gesteld wordt. Ik heb gemaild en 2x via de live chat een vraag gesteld. Het duurde +/- een week voor ik antwoord kreeg.

Reactie Cvtotaal:

Bedankt voor je feedback, Arjan! We begrijpen je frustratie en gaan zeker aan de slag om sneller te reageren op vragen. Fijn dat je verder tevreden bent met ons aanbod.

J. van Tol Techniek

Goede en snelle levering.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Wist niet dat jullie Wasco zijn! Goedkoper dan Wasco is toch wel raar!

Reactie Cvtotaal:

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het verrassend kan zijn dat we goedkoper zijn dan Wasco. We proberen echter altijd de meest scherpe prijzen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit... Bedankt voor je review! We begrijpen dat het verrassend kan zijn dat we goedkoper zijn dan Wasco. We proberen echter altijd de meest scherpe prijzen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit of service.

Leo Stelt van der

Goed en snel geleverd

Reactie Cvtotaal:

Bedankt voor je geweldige beoordeling, Leo! Fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering en prijs/kwaliteit verhouding. We staan graag weer voor je klaar!

Edgar Jonker

Makkelijke site, goed assortiment, mooie prijzen, snel geleverd.

Reactie Cvtotaal:

Dank voor je 9/10, Edgar! Super om te horen dat je de site en prijzen waardeert. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.

Andre Ruijgrok

Helder website, snelle levering, goede en adequate afhandeling klacht

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

eerste keer wat besteld, en geen verdere ervaringen. De eerste ervaring was goed.

Reactie Cvtotaal:

Fijn dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en service. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen! Bedankt voor je geweldige beoordeling, Andre!

Louis Romme

Het geleverde artikel zoals afgesproken geleverd.

Al-in prijs met 2 jaar garantie zoals een andere internet winkel

Reactie Cvtotaal:

Dank voor je beoordeling, Louis! Goed om te horen dat de levering volgens afspraak verliep.

Alles oke

Niets

Reactie Cvtotaal:

Bedankt voor je positieve feedback, super dat alles goed is verlopen!

Folkert

Heb met de post een kapotte ventilatiebox binnen gekregen. 2 keer gebeld en er word belooft er wat aan te gaan doen maar ik krijg geen enkele mail terug. Super man

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Hou je aan je woord en doe er even een keer wat mee.

Jan Willem Marinissen

Ik heb een betrouwbare indruk van CV totaal

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Geen tips, gewoon doorgaan zo

Reactie Cvtotaal:

Bedankt voor je mooie feedback, Jan Willem! Fijn dat je onze betrouwbaarheid waardeert. We blijven ons best doen om deze lijn voort te zetten!

CB

Persoonlijk contact en snel en kundig advies. Goed geholpen en binnen een dag de nieuwe Jaga Tempo convector kunnen aansluiten.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?

Snel even wat foto’s kunnen delen via Whatsapp

Reactie Cvtotaal:

Super om te lezen, CB! Blij dat we je zo snel en kundig hebben kunnen helpen. Je kunt ons in het vervolg gemakkelijk een whatsapp bericht verzenden op ons nummer 0850163414