9.4 /10

checkbox100% beveelt Cooler Media aan!

Total Specific Solutions

Het is zeer prettig samen werken met het creatieve team van Cooler Media.

Flexibel
Communicatie. Goed omlijnd plan. Pro-actief met goede eigen input.

Antwoord Cooler Media

Bedankt voor de leuke opdracht, tot de volgende!

bendler

Coolermedia beschikt over een fantastisch creatief team dat snel doorheeft wat we willen bereiken met onze video's en ze komen snel tot de eerste goede schetsen. Het is echt een plezier om met hen samen te werken! Ze denken goed mee en tonen een sterke passie voor wat ze doen. We kijken er zeker naar uit om meer video's samen te maken!

Begrijpt je bedrijf en doel van de video, en kan dit sterk doorvertalen in een animatie video. Ze schakelen ook lekker snel, waardoor we in 2-3 weken een animatie video hebben gerealiseerd.
Hoe verliep het productieprocess?
Het productieproces was zowel leuk als verrassend. Door de kritische sparring en de bundeling van de visie en vaardigheden van onze teams hebben we samen een resultaat neergezet waar we allemaal trots op zijn!

Antwoord Cooler Media

Dank voor de super goede samenwerking en lovende review! We hebben met enorm veel plezier aan jouw video gewerkt.

De Online Vertrouwensdienst

Uitstekende service, professionele dienstverlening en mooi product!

De mensen van Cooler Media zijn goed bereikbaar en denken goed met je mee om het beste resultaat te bereiken.
Fijne samenwerking, prettig contact en goede adviezen

Chr. Woningstichting Patrimonium

We zijn zeer tevreden over het contact met Cooler Media en we zijn erg blij met het mooie eindresultaat! Het is mooi om te zien hoe ons nieuwe ondernemingsplan goed is vertaald naar een animatiefilm.

Hoe verliep het productieprocess?
Het productieproces liep erg goed en gestructureerd. Er ligt meteen een duidelijke en strakke planning waarin voldoende tijd en ruimte is om feedback te kunnen geven.
Strakke en goede planning, plezierig contact, staan open voor feedback en ze hebben in korte tijd een eindresultaat weten te maken dat echt bij ons past.

Heras

Heras heeft een fijne samenwerking gehad met Cooler Media. We hebben twee mooie bedrijfsvideo's in ontvangst mogen nemen dankzij de geweldige ondersteuning in de voorbereidingsfase en montagefase.

Duidelijke deadlines, Goede voorbereiding, Ondersteuning bij het vormgeven van het video script, Productieve opnamedag
Hoe verliep het productieprocess?
Het proces verliep in logische volgorde en tijdens het project waren er voldoende feedback momenten aanwezig om het product naar eigen smaak vorm te geven.

HelloFresh

Als HSE Manager had ik een duidelijk doel voor een veiligheidscampagne en de mascotte. Wij werken in een omgeving waar er verschillende talen worden gesproken. De mascotte moest toegankelijk zijn voor iedereen ongeacht taal of afkomst. Ik vond het belangrijk dat het een mascotte werd die mensen kon ondersteunen en leren op het gebied van veiligheid en geen politieagent. Na een aantal intensieve sessie hebben de heren van Cooler Media een indrukwekkende prestatie geleverd. De mascotte, Larry the Lime is exact waar ik naar op zoek was en zijn karakter past perfect! Hij is met open armen ontvangen en gaat ook op andere afdelingen rond! Dank aan de heren van Cooler Media voor hun vermogen om mijn visie zo goed te animeren en tot leven te brengen!

Hoe verliep het productieprocess?
Het begrijpen van de wens die ik had en deze vertalen naar een animatie campagne

Antwoord Cooler Media

Beste Anisa, Dank voor deze geweldige review! Wat een mooie woorden. We hebben met enorm veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling van Larry en zie uit naar de volgende stappen in onze samenwerking.

Rogplus

Goed!

Planning, kwaliteit maatwerk, meedenken
Ze denken goed mee en alles verliep volgens afspraak

Stichting H3O

We zijn zeer tevreden over Cooler Media die voor ons een infographic van het jaarverslag heeft gemaakt.

Afspraken nakomen en meedenken.
Hoe verliep het productieprocess?
Uitstekend en voortvarend. Voorstellen en eindproduct worden conform planning snel aangeleverd.

The Grab Specialist BV

Overall great experience, great team, they know what they are doing

As smooth as butter
Very good visuals since the beginning of the process, we have to trouble understanding how the video will Luc

Antwoord Cooler Media

Thank you for your great review and even better co-creation with our team! We really enjoyed working on your 3D animation and look forward to working with you in the future.

HKP

Onder forse tijdsdruk moesten twee filmpjes gemaakt worden. Coolermedia heeft niet alleen op tijd geleverd, maar ook onze verwachtingen overtroffen! Hartelijk dank.

Coolermedia helpt je bij het ordenen en nadenken over de kern van je boodschap.

Hosted Energie

Top bedrijf, na een uitvoerige en gestructureerde intake, een goede planning een super eindresultaat mogen ontvangen.

Planning Structuur Feedback Visualisatie en vormgeving Strategie
Hoe verliep het productieprocess?
Perfect volgens planning, duidelijke communicatie en uitstekende verwachtingen geschept. Hierdoor hebben we een fantastisch eindresultaat mogen ontvangen.

Stefan Peppelenbos

Na een korte zoektocht op internet kwam ik al snel uit bij cooler media voor onze wensen wat betreft een geanimeerd promotiefilmpje voor onze webshops. Ik moet zeggen dat ik zelden zo’n professionele organisatie heb meegemaakt. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de oplevering, super strak georganiseerd en geheel gehouden aan de afgesproken deadlines. Onder de indruk! En zeker voor herhaling vatbaar. Top werk geleverd

Amphia

Zeer vriendelijk, flexibel en professioneel

klantvriendelijkheid
Vlekkeloos

VGCt

Heldere planning, korte lijntjes. Fijne samenwerking wat geleid heeft tot een mooi eindproduct.

Hoe verliep het productieprocess?
Productieproces verliep via een heldere vooraf gecommuniceerde planning. De animatie is gefaseerd via goede feedbackrondes opgemaakt.
Korte lijntjes, goede planning, heldere communicatie.

Eline van Buren / BAM

SterSterSterSterLege ster

Hele prettige ervaring met Cooler Media. In korte tijd is er een mooie animatie tot stand gekomen.

- Meedenken met de klant - Creatieve inzichten - Snelle levering
Hoe verliep het productieprocess?
Het productieproces verliep vlot. Cooler Media was erg strikt in de feedback momenten. Soms voelde dit wel erg strak aan, maar ik begrijp het wel in het kader van vlot opleveren.

Cooler Media verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cooler Media heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 oktober 2013

Cooler Media

Wij maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek.

Stationsweg 1A

4811 AX Breda

Total Specific Solutions

Het is zeer prettig samen werken met het creatieve team van Cooler Media.

Flexibel
Communicatie. Goed omlijnd plan. Pro-actief met goede eigen input.

Antwoord Cooler Media

Bedankt voor de leuke opdracht, tot de volgende!

bendler

De Online Vertrouwensdienst

Uitstekende service, professionele dienstverlening en mooi product!

Fijne samenwerking, prettig contact en goede adviezen

Goed!

Planning, kwaliteit maatwerk, meedenken
Ze denken goed mee en alles verliep volgens afspraak

Stichting H3O

Afspraken nakomen en meedenken.

The Grab Specialist BV

Overall great experience, great team, they know what they are doing

As smooth as butter

HKP

Coolermedia helpt je bij het ordenen en nadenken over de kern van je boodschap.

Hosted Energie

klantvriendelijkheid
Vlekkeloos

VGCt

Hoe verliep het productieprocess?
Korte lijntjes, goede planning, heldere communicatie.

Eline van Buren / BAM

SterSterSterSterLege ster

- Meedenken met de klant - Creatieve inzichten - Snelle levering

Cooler Media heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 oktober 2013

Cooler Media

Wij maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek.

Stationsweg 1A

4811 AX Breda