Top service !! Al bij de eerste contacten gerustgesteld, goede status update en ondersteuning gekregen gedurende het herstelproces. Bij het ophalen van de auto is mijn conclusie dat...Top service !! Al bij de eerste contacten gerustgesteld, goede status update en ondersteuning gekregen gedurende het herstelproces. Bij het ophalen van de auto is mijn conclusie dat er op een professionele wijze is gewerkt waardoor er geen verschil is te zien ten opzichte van de situatie, voor de schade. Ben ontzettend blij met het resultaat en heb daar een taart voor cadeau gegeven.
Zeer snelle reactie op mijn foto’s en schade is mooi en snel gemaakt. Ga hier gerust langs voor je schade
Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam.
Nette en snelle reactie na de schademelding. In verband met de drukte en vakantie duurde het even voor de reparatie werd uitgevoerd, maar aangezien het alleen cosmetische schade was was dat geen...Nette en snelle reactie na de schademelding. In verband met de drukte en vakantie duurde het even voor de reparatie werd uitgevoerd, maar aangezien het alleen cosmetische schade was was dat geen voor mij probleem. Bij het brengen van de schadeauto een nette vervangende auto meegekregen, dus helemaal prima. Van de schade is niets meer te zien.
Deze 10 hebben jullie verdiend. Een eerlijke herkansing hebben jullie opgepakt met een uitstekende communicatie en een nog betere afwerking. Mijn auto is weer als nieuw ! dank jullie wel.
Remco
Makkelijk een afspraak, duidelijke communicatie en vakmanschap! Nieuw en kosteloos vervangend vervoer. Kortom hee” tevreden.
DJ
Fijne uitleg. Vriendelijk en behulpzaam. Komen afspraken na.
Prettige samenwerking. Auto is snel gerepareerd en helemaal netjes gemaakt
Joep
Mijn auto weer als nieuw en snel gerepareerd , ze hebben hem zelfs schoon afgeleverd . Leenauto was erg luxe en nagenoeg nieuw . Ik moest helaas wel wachten op onderdelen voordat ze konden beginnen.
JDM
Goede service, mooi werk afgeleverd, zeer tevreden.