Onze ervaringen zijn beperkt tot op heden. Als wij meer ervaringen bij uw bedrijf hebben opgedaan, willen wij zeker onze ervaringen willen prijsgeven.
Theo Mannaerts
Een wijnhandel met een zeer groot en uitstekend assortiment. Allle landen en regio's zijn aanwezig met wijnen uit alle prijsklassen.
Spaans
Snelle verzending
Simone
Altijd topservice bij Wijnhandel Appeldoorn en bij bezorgen snelle levering.
De Geest ingrid
Op zich een goed bedrijf , ware het niet dat er wijn online staat die niet voorradig is. Dit vorige week moeten ervaren met 2 verschillende wijnen Zou handig zijn als men online bij deze wijnen...Op zich een goed bedrijf , ware het niet dat er wijn online staat die niet voorradig is. Dit vorige week moeten ervaren met 2 verschillende wijnen Zou handig zijn als men online bij deze wijnen last weten dat ze niet voorradig zijn.
Jack van Bezu
Uitstekend.
Hanny van Doorne
Heel grote sortering van fantastische wijnen en hele goede voorlichting door bijzondere mensen!
Nog geen referentie kunnen opbouwen maar m'n eerste bestelling werd de volgende dag reeds geleverd in prima verpakking