9.2 /10

checkbox97% beveelt Wijnhandel Appeldoorn aan!

Jeroen

Zowel online bestellingen voor de vertrouwde wijnen, als in de winkel: je gaat altijd met een blij gevoel en lekkere wijn naar huis. Koop we graag een cadeau voor mensen die ik niet zo goed ken door fijne advies en wijn voor goede prijs.

Els

Kauffman

Deskundig en adequaat.

Noyan Sahami

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijn eenmalige ervaring met dit bedrijf was helaas negatief! Ik heb veel tijd besteed om goede wijnen te vinden, bestellen en betalen voor een verjaardag. Een paar dagen later kreeg ik een bericht de bestelde wijnen niet in voorraad zijn en het geld werd teruggestort. Ik kwam daarmee in grote problemen met het verjaardagsfeestje. En ze hebben niks gedaan on dat goed te maken of minstens alternatieve wijnen aan te bieden. Dus onbetrouwbaar en nooit meer!

Eric van Santen

Super aardige mannen die je helpen. Rustig bekwaam en deskundig en ze brengen het doosje naar je auto

Gijsbertsen

Prima kwaliteit enmprijsverhouding

Joshua

Aangenaam en vlot

Buurman

Wijnhandel Appeldoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wijnhandel Appeldoorn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2016

Wijnhandel Appeldoorn

In de webshop van Wijnhandel Appeldoorn koopt u uw ideale wijn eenvoudig en veilig. Iedere bestelling wordt zorgvuldig afgehandeld en dezelfde dag voor 17:00 verzonden.

Emmastraat 27A

6881 SN Velp