Anna

Wehkamp is naar mijn idee de beste onlinewinkel qua service en correctheid. Ik bestel regelmatig kleding en vaak meerdere maten en soorten tegelijk voor het passen. retourneren gaat gemakkelijk, even via je account aangeven welke dag en op welk tijdstip ongeveer zodat je niet lang thuis hoeft te zijn . Betalen ook heel gemakkelijk via ideal. Nog nooit problemen gehad met retourneren dat iets niet aangekomen zou zijn. Wordt keurig per email gecommuniceerd dat het weer ontvangen is. Ook de rekening direct up to date. Voorraden wordt ook keurig aangegeven. Je kunt dus geen maat meer bestellen als dat niet aanwezig is. Duidelijkheid.

snelle levering, duidelijke communicatie aangaande retouren en rekening, goede voorraadbeheer!!

Als verbeterpunt zou ik willen aangeven: zet bij de zoekcriteria duidelijk de materialen. B.V. ik draag bij voorkeur alleen 100 % katoen. Bij truien en vesten zou het fijn zijn dat je niet eerst alle items hoeft te bekijken om vervolgens tot de ontdekking te komen dat die leuke trui of vest uit 50 of 100 % acryl bestaat. Voor niets gezocht dus.

Score voor Wehkamp.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
meerdere katoenen items